Horoscopul zilei: 3 decembrie 2020

Horoscopul zilei 3 decembrie 2020, Horoscopul zilei: 3 decembrie 2020, Stiri Turda - MinaDeStiri

Berbec ♈

Pentru nativii zodiei Berbec această zi vine cu o veste mare de la locul de muncă. Ceva bun este pe cale să se întâmple.

Taur ♉

Taurii sunt de neoprit. Sunt implicați în mai multe proiecte, motiv pentru care au turat motoarele și sunt pregătiți să definitiveze înainte de sărbători tot ce și-au propus pentru această perioadă.

Gemeni ♊

Nativii zodiei Gemeni sunt puțin leneși. Ar vrea să facă multe, dar gândul la sărbători și la vacanță îi ține pe loc și îi face să viseze frumos.

Rac ♋

Racii primesc un apel important de la o persoană cu care nu au mai vorbit de mult timp. Ceva bun apare la orizon. Poate fi vorba despre un proiect sau despre o moștenire.

Leu ♌

Leii au o energie bună pe care o împrăștie cu toți cei din jur. Vor să facă multe și sunt dispuși să meargă până la capătul lumii pentru a-și mulțumi jumătatea.

Fecioară ♍

Fecioarele sunt puse pe fapte mari. Pregătite peste măsură de venirea sărbătorilor, fecioarele așteaptă un impuls pentru a demara proiectul – decorarea locuinței pentru Crăciun.

Balanță ♎

Nativii zodiei Balanță au o mică neînțelegere cu cineva din familie. Dacă vor fi răbdători și diplomați, sunt șanse ca acest mic conflict să dispară într-o clipită.

Scorpion ♏

Pentru scorpion, ziua aceasta vine cu surprize pe plan financiar. Primesc vești bune de la serviciu și asta îi ambiționează foarte tare.

Săgetător ♐

Nativii acestei zodii sunt cu gândul la vacanță și foarte bine fac pentru că în ultima vreme au avut mult de muncă și merită orice oră liberă.

Capricorn ♑

Acești nativi vor avea parte de câteva cheltuieli neprevăzute care îi vor nemulțumi mai ales că li se va destabiliza bugetul destinat cumpărăturilor pentru Crăciun.

Vărsător ♒

Vărsătorii sunt pe cale să ia o decizie foarte importantă pe plan sentimental. Mare grijă la orgoliu!

Pești ♓

Peștii sunt foarte bine dispuși și au chef de glume, astăzi. Nimic și nimeni nu le poate strica această stare bună!

Distribuie pe:

Lasă un comentariu