Horoscopul zilei 29 septembrie 2021

Horoscopul zilei 29 septembrie 2021

Horoscop Berbec – 29 septembrie 2021:

Simți nevoia să cercetezi cu atenție anumite subiecte care te-au atras dintotdeauna. Ar fi bine să nu te lași atras, totuși, spre orice fel de cercetare, cum ar fi să încerci să afli cum te poți folosi de ceilalți.

vezi si: Horoscopul zilei 28 septembrie 2021

Horoscopul zilei 29 septembrie 2021

Horoscop Taur – 29 septembrie 2021:

Este o zi agreabilă, care vine cu un fundal armonios, ca o melodie caldă care abia se aude, dar îți influențează starea de spirit în fiecare moment. Doar tu poți decide să nu o mai asculți.

Horoscop Gemeni – 29 septembrie 2021:

Chiar dacă gândurile bune sunt mai cuminți și mai discrete astăzi, deci vei ajunge mai greu la ele, ar fi bine să treci peste balastul aparențelor înșelătoare, ca să nu fii nedrept nici cu tine, nici cu ceilalți.

Horoscop Rac – 29 septembrie 2021:

Ți se potrivește energia blândă pe care o aduce această zi tuturor, dar vei putea vedea și că sunt destui cei care nu o observă și se lasă conduși tot de emoțiile negative, acumulate sau de moment.

Horoscop Leu – 29 septembrie 2021:

Este posibil să te simți confuz și derutat de anumite reacții ale unor apropiați, dar dincolo de asta, vei avea parte de o zi bună, care te invită la bunăvoință și respect față de tot ce te înconjoară.

Horoscop Fecioară – 29 septembrie 2021:

Ar fi bine să fii tu cel care oferă un exemplu pozitiv celor din anturajul apropiat despre cum e frumos să te porți cu cei din jur, chiar și atunci când aceștia te supără, cu sau fără voia lor.

Horoscop Balanță – 29 septembrie 2021:

E nevoie de o investiție afectivă majoră în munca de zi cu zi, adică de mai multă implicare sufletească, pentru a obține rezultate mai bune și a te elibera și de senzația că ceea ce faci tu nu contează prea mult.

Horoscop Scorpion – 29 septembrie 2021:

Este o zi favorabilă exprimării sentimentelor frumoase, armonizării intențiilor și dorințelor cu cei dragi. Este bine să îți controlezi tendința de a te exprima țepos sau acid.

Horoscopul zilei 29 septembrie 2021

Horoscop Săgetător – 29 septembrie 2021:

Atmosfera din casă este mai ușor de modelat astăzi. Tu ești cel care poate face acest lucru, fără vreun efort special. Este de ajuns să fii tu, amabil și generos.

Horoscop Capricorn – 29 septembrie 2021:

Poți primi o lecție usturătoare de la un apropiat, fie direct, prin cuvinte aspre, fie indirect, prin ceea ce ți se povestește despre greșelile altcuiva.

Horoscop Vărsător – 29 septembrie 2021:

Ai tendința de a capitaliza simpatia de care te bucuri, adică de a dori să transformi în bani sau alte resurse, orice fărâmă de încredere de care te bucuri din partea altora.

Horoscop Pești – 29 septembrie 2021:

Ai parte de o zi generoasă pentru relațiile sentimentale, pentru a tempera tendințele negative și a le cultiva pe cele care îți pot face viața mai frumoasă.

sursa: http://www.libertatea.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu