Horoscopul zilei: 29 noiembrie 2020

, Horoscopul zilei: 29 noiembrie 2020, Stiri Turda - MinaDeStiri

♈ Berbec ♈

Nativii zodiei Berbec au o zi bună, fără evenimente deosebite, o zi pe care o petrec în familie, sau cu persoana iubită. Aveau planuri pentru această minivacanță, dar pandemia îi ține casă, ceea ce nu îi deranjează mai deloc.

♉ Taur ♉

Pentru Tauri, finalul de săptămână vine cu surprize plăcute pe plan sentimental. Se vor simți în al nouălea cer și totul este pentru că merită. Sunt șanse ca cineva apropiat să vă ceară ajutorul într-o chestiune sensibilă. Nu ezitați să fiți drăguți!

♊ Gemeni ♊

Gemenii au zile și zile. Azi sunt mulțumiți și împliniți, mâine nu le mai place nimic. Nativii acestei zodii vor petrece penultima zi din luna noiembrie, în familie.

♋ Rac ♋

Nativii zodiei Rac își vor petrece ziua făcând muncă de birou – acasă. Nu au reușit să termine, în timpul săptămânii, ce aveau de făcut, motiv pentru care și-au luat acasă documentele și vor continua astfel.

♌ Leu ♌

Leii au chef de ceartă, dar partea mai rea este că totul pleacă dintr-o frustrare/nemulțumire care nu le dă pace de ceva vreme. Dacă nu vor fi atenți riscă să provoace mare haos în relația amoroasă.

♍ Fecioară ♍

Pentru nativii zodiei Fecioară, ziua bună se cunoaște de dimineață. Au un tonus bun și sunt puși pe fapte mari. În a doua parte a zilei vor primi un semn de la o persoană cu care nu au mai stat de vorbă de foarte multă vreme. Poate fi un coleg de școală, sau chiar o rudă plecată peste hotare.

♎ Balanță ♎

Balanțele traversează o perioadă cu schimbări în viața personală. Sunt schimbări care îi macină pe acești nativi, mai mult sau mai puțin. Cu răbdare și tact vor face față tuturor provocărilor.

♏ Scorpion ♏

Scorpionii sunt puși pe fapte mari, foarte energici și pregătiți pentru noi proiecte profesionale. Au planuri mari și au toată susținerea necesară pentru ducerea lor la bun sfârșit.

♐ Săgetător ♐

Nativii zodiei Săgetător se confruntă cu o problemă în familie pe care numai ei o pot rezolva. În ultima perioadă au tot avut dificultăți pe acest plan, și pe toate le-au depășit pas cu pas.

♑ Capricorn ♑

Capricornii se relaxează în această zi, așa cum au făcut și cu o zi în urmă. Au multe lucruri de făcut, dar ei știu cât de important este să mai faci o pauză din când în când.

♒ Vărsător ♒

Vărsătorii așteaptă vizita unei persoane dragi, iar în acest sens se pregătesc cu fel de fel de bucate tradiționale pe care le vor așeza pe masă pentru musafir.

♓ Pești ♓

Nativii zodiei Pești se gândesc la sărbători și vor petrece această zi la cumpărături. Mai au nevoie sau pur și simplu mai vor decorațiuni pentru Crăciun, pe care le vor cumpăra fără să se uite la bani.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu