Horoscopul zilei 29 martie 2023

Horoscopul zilei 29 martie 2023

Horoscop Berbec – 29 martie 2023:

Este o zi destul de agitată, în care ai putea ajunge la exagerări doar pentru că nu-ți cunoști sau nu-ți recunoști limitele. Este bine să îți menajezi nervii, indiferent cât de supărătoare ți se pare o anumită situație, la un moment dat.

Horoscop Taur – 29 martie 2023:

Emoțiile negative, cele noi sau cele acumulate, ți-ar putea influența puternic reacțiile, deciziile sau alegerile de moment. Ar fi bine să cauți o metodă despre care știi sigur că funcționează și să te calmezi, înainte de orice.

Horoscop Gemeni – 29 martie 2023:

Cam multă gălăgie și agitație, din diverse motive, pe unele le poți ignora, pe altele, nu prea. Ceea ce poți face, însă, ca să nu te consumi inutil, ar fi să-ți păstrezi calmul, atât cât vei putea.

Horoscop Rac – 29 martie 2023:

S-ar putea să te lași în voia unor emoții negative doar pentru că nu ai o altă variantă mai bună, la îndemână. Chiar dacă e tentant, va trebui să reziști, ca să nu te consumi degeaba.

Vezi și: HOROSCOP saptamanal-27 martie-2 aprilie 2023.

Horoscop Leu – 29 martie 2023:

Poate că nu ți se potrivește energia acestei zile, prea emoțională și apăsătoare. Dar vei reuși, dacă vei dori sincer, să te ocupi de toate ale tale, fără obstacole și complicații.

Horoscop Fecioară – 29 martie 2023:

Ai multe pe cap și la fel de multe în minte, pe care abia aștepți să le vezi materializate. Ar fi bine să eviți orice fel de reacție exagerată, ca să nu strici relații importante și dispoziția ta, odată cu ele.

Horoscop Balanță – 29 martie 2023:

Cauți o siguranță pe care nu ți-o pot oferi nici oamenii din jurul tău, nici obiectele, de orice fel ar fi. Are legătură cu dorințele sufletului tău, cu nevoile lui, pe care ar fi bine să le asculți și să le împlinești.

Horoscop Scorpion – 29 martie 2023:

Este o zi destul de încărcată și ar fi bine să te găsească liniștit sau măcar dispus să faci ceea ce trebuie pentru a te liniști. Relațiile cu cei dragi au de suferit, în continuare, din cauza unor neînțelegeri pe care nu vrei să le clarifici.

Horoscop Săgetător – 29 martie 2023:

Ar fi bine să te protejezi pe tine, starea de sănătate și echilibrul interior, față de orice pericol. Astăzi, pericolele nu sunt mari, vin prin emoțiile negative și pot provoca daune la tine și la cei cu care vei interacționa.

Horoscop Capricorn – 29 martie 2023:

Ar fi de dorit să gândești de două ori, înainte de a vorbi, în special cu partenerul de cuplu sau alți parteneri importanți. Există diferențe mari între ceea ce crezi tu că-și doresc ceilalți și ce-și doresc ei, de fapt.

Horoscop Vărsător – 29 martie 2023:

Sunt posibile unele complicații la locul de muncă, poate și pe fondul unor probleme de sănătate. Problemele de sănătate care apar în această perioadă trebuie investigate atent pentru că au rădăcini profunde, greu de înțeles.

Horoscopul zilei 29 martie 2023

Horoscop Pești – 29 martie 2023:

Ești foarte activ și dornic de emancipare, poate chiar cauți să aduci un pic de lux în existența ta. Există, însă, și costuri pe care ar fi bine să le anticipezi, ca să nu te trezești descoperit.

Sursa: http://www.libertatea.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu