Horoscopul zilei 29 decembrie

Horoscopul zilei 29 decembrie

Vezi și: Horoscopul zilei 28 decembrie

Horoscopul zilei 29 decembrie, Horoscopul zilei 29 decembrie, Stiri Turda - MinaDeStiri

Berbec ♈

Ziua buna se cunoaște de dimineață, mai ales când începe cu spor și chef de treabă. Puneți la punct ultimele detalii înainte de petrecerea de sfârșit de an.

Taur ♉

Nativii zodiei Taur se bucură de o veste extraordinară pe plan profesional. Ceva bun ce trebuie neapărat să fie acceptat și fructificat, chiar dacă îi va scoate din zona de confort.

Gemeni ♊

Pentru Gemeni e o zi bună din punct de vedere al afacerilor. Dacă sunteți în negocieri, este bine să fiți deschis și să jucați cu toate cărțile pe masă.

Horoscopul zilei 29 decembrie

Rac ♋

Racii primesc o vizită neașteptată și prea puțin agreată, dar nu prea au de ales. Trebuie să fie ospitalieri și prietenoși ca să nu lase o impresie proastă.

Leu ♌

Nativii zodiei Leu încă se refac după zilele libere prilejuite de Crăciun. Au petrecut, iar revenirea la muncă nu le-a făcut deloc bine. Din fericire, alte câteva zile libere se zăresc la orizont.

Fecioară ♍

Pentru Fecioare este o zi normală, fără evenimente deosebite. Nativii acestei zodii sunt foarte organizați și vor avea grijă să bifeze tot ce și-au propus până la finalul anului.

Horoscopul zilei 29 decembrie

Balanță ♎

Balanțele se mută în casă nouă. În sfârșit, se întâmplă! Gata cu așteptarea, să înceapă un nou capitol!

Scorpion ♏

Scorpionii au chef și energie pentru job, deși anul se apropie de final și mulți dintre nativi sunt cu gândul la petrecerea de Revelion.

Săgetător ♐

O sumă mare de bani va ajunge în posesia Săgetătorilor și va veni ca o gură mare de oxigen acum, la final de 2020 și început de 2021. Lucruri bune se zăresc la orizont pentru nativii acestei zodii. Fiți încrezători!

Horoscopul zilei 29 decembrie

Capricorn ♑

Capricornii au chef de ceartă, dar din fericire, cei din jurul lor au grijă să îi tempereze înainte de a izbucni un scandal în toată regula.

Vărsător ♒

Nativii acestei zodii întâmpină probleme de comunicare în cuplu. Dacă nu vor renunța la orgoliu, nimic bun nu se va întâmpla în relația lor.

Pești ♓

Peștii și-au încheiat socotelile cu 2020 și așteaptă încrezători și visători noul an pentru care au multe planuri.

Sursa Huff

Distribuie pe:

Lasă un comentariu