Horoscopul zilei 23 Mai 2022

Horoscopul zilei 23 Mai 2022

Horoscop Berbec

Te vezi nevoit să te ocupi de clarificarea unor probleme financiare, de plăți și economii, în diverse scopuri. Bine ar fi să nu te lași acaparat de aceste preocupări și să uiți de partea frumoasă a vieții.

Vezi și: Horoscopul zilei 22 Mai 2022

Horoscop Taur

Taurii vor avea parte de retrogradarea lui Mercur în zodia lor, aspect care le cere reevaluarea unor planuri personale, dar și reevaloarea stării de sănătate și reorganizarea stilului de viață. Este nevoie să-și schimbe modul în care comunică cu ceilalți.

Horoscop Gemeni

Gemenii sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la sănătatea lor, mai ales dacă se confruntă cu afecțiuni cronice. Retrogradarea lui Mercur poate scoate la suprafață simptome ascunse, secrete, însă le poate activa și intuiția și inspirația divină.

Horoscop Rac

Racii pot afla în următoarea perioadă cine le este cu adevărat prieten și cine nu. Nu este exclus să fie dezamăgiți de persoane din anturaj. Totodată, este o perioadă bună pentru reevaluarea unor proiecte și a unor planuri de viitor.

Horoscopul zilei 23 Mai 2022

Horoscop Leu

Pentru Lei, poate fi vorba de o perioada tensionată în plan profesional. Sunt sfătuiți să fie atenți la discuțiile cu superiorii, să nu creadă toate promisiunile acestora și să nu ia decizii majore legate de cariera lor.

Horoscop Fecioară

Fecioarele pot avea probleme cu actele, cu justiția sau dacă trebuie să plece într-o călătorie. Este o perioadă în care trebuie să-și revizuiască crezurile, convingerile și principiile de viață și să renunțe la atitudinea atotștiutoare.

Horoscop Balanță

Balanțele pot afla secrete în această perioadă care pot conduce la o reanaliză radicala a relației de cuplu. Pe de altă parte, se pot confrunta cu nemultumiri financiare. Nu este o perioadă bună pentru investiții, speculații și afaceri.

Horoscop Scorpion

Pentru Scorpioni, retrogradarea lui Mercur se petrece în sectorul relațiilor și le cere să-și revizuiască modul în care comunică cu ceilalți. În cuplu pot să apară neînțelegeri, iar profesional să fie nevoie de o reevaluare a colaborărilor. De evitat negocierile și semnarea de noi contracte.

Horoscopul zilei 23 Mai 2022

Horoscop Săgetător

Săgetătorii intră într-o perioadă de reevaluare a locului de muncă, de reorganizare a programului și sarcinilor zilnice. Posibil să apară tensiuni cu colegii și probleme de sănătate mai vechi să se reactiveze. Mercur retrograd le cere o schimbare a stilului de viață.

Horoscop Capricorn

Capricornii ar trebui să-și schimbe modul în care își exprimă afecțiunea și sentimentele, atât față de persoana iubită, cât și față de copii. Și modul în care își monetizează creativitatea ar trebui reevaluat.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii pot avea parte de neînțelegeri cu familia și este nevoie să-și revizuiască modul în care comunică cu cei dragi. Nu vor ajunge prea ușor la înțelegeri care vizează casa sau bunurile patrimoniale.

Horoscop Pești

Pentru Pești urmează o perioadă dificilă în comunicare. Pot să apară neînțelegeri, erori de raționament și pot spune cuvinte pe care să le regrete. Sunt de evitat negocierile și trebuie să fie mai atenți la acte și deplasări.

Sursa: http://www.cancan.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu