Horoscopul zilei 20 august 2021

Horoscopul zilei 20 august 2021

Horoscop Berbec – 20 august 2021:

Este posibil să te amăgești singur cu oportunități care nu există, dar pe care le creionezi cu ajutorul imaginației, fără legatură cu realitatea. Tentația are legătură cu veniturile din munca proprie.

Citește și: Horoscopul zilei 19 august 2021

Horoscop Taur – 20 august 2021:

Multe se vor schimba începând de astăzi și nu în sensul dorit de tine. Ar fi bine să-ți menții intențiile și planurile, dar să nu te condamni singur la nefericire, refuzând să le adaptezi la realitate.

Horoscop Gemeni – 20 august 2021:

Cele mai importante probleme pe care le ai de rezolvat în legătură cu casa și familia se vor complica, începând de astăzi, dar prin forță nu vei obține mare lucru.

Horoscop Rac – 20 august 2021:

Se conturează întârzieri provocate de diferențele majore de opinii și aspirații dintre tine și grupul din care faci parte. Acestea încep astăzi, dar vor dura câteva luni.

Horoscop Leu – 20 august 2021:

Planurile tale legate de evoluția profesională vor trebui schimbate, poate chiar modificate radical. Este important să fii foarte atent la întregul context și să îți evaluezi corect șansele.

Horoscopul zilei 20 august 2021

Horoscop Fecioară – 20 august 2021:

Viitorul nu îți mai apare în aceleași tonuri deschise din cauza unor schimbări pe care le intuiești, deși au apărut doar primele semne. Tot intuiția te va ajuta să te adaptezi la ceea ce apare.

Horoscop Balanță – 20 august 2021:

Este important să fii ferm cu propriile responsabilități și să le lași celor din jur mai mult spațiu pentru a face propriiile alegeri. Sigur că vor ține cont și de părerile tale, dacă ai o relație bună cu ei.

Horoscop Scorpion – 20 august 2021:

Unele dintre planurile, urzite îndelung, împreună cu partenerii de tot felul, vor trebui îmbunătățite substanțial, ca să corespundă noilor realități ce se conturează începând de astăzi.

Horoscopul zilei 20 august 2021

Horoscop Săgetător – 20 august 2021:

A venit momentul să îți economisești resursele de orice fel, pentru a obține și rezultatele dorite la serviciu, dar și pentru a-ți păstra sau recupera starea de sănătate.

Horoscop Capricorn – 20 august 2021:

Incep să apară semnale serioase în legătură cu cheltuielile pe care le faci sau pe care doar le planifici, în cel mai bun caz. Va trebui să te adaptezi, din mers, și fără prea multe supărări.

Horoscop Vărsător – 20 august 2021:

Liniștea, și așa aprozximativă, din casă, începe să se tulbure de la o zi la alta. Vei avea nevoie de toate resursele tale de înțelepciune ca să nu-ți complici viața, inutil.

Horoscop Pești – 20 august 2021:

Relațiile cu cei din anturajul apropiat se vor modifica, în anumite cazuri chiar foarte mult. Există o presiune provocată de planurile nerealizate care te îndeamnă să te grăbești, deși știi că nu e bine.

Sursa: http://www.libertatea.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu