Horoscopul zilei 2 August 2022

Horoscopul zilei 2 August 2022

Horoscop Berbec – 2 august 2022:

Este posibil să te lovești de refuzuri dure, atitudini categorice sau gesturi greu de înțeles care vin din mai multe direcții. Subiectul principal este legat de bani și alte resurse, dar pentru toate există un preț.

Vezi si: Horoscopul zilei 28 Iulie 2022

Horoscop Taur – 2 august 2022:

Poți deveni un factor, greu de combătut, de instabilitate în mediul în care trăiești și acționezi, dacă te vei lăsa în voia impulsurilor războinice. Vei fi în război cu tine însuți, cu propria existență, în special cu partea cea mai frumoasă a vieții.

Horoscop Gemeni – 2 august 2022:

Este foarte important să nu te lași prins în nicio iță, oricât de atrăgătoare ar fi ideea de a participa și tu la intrigi de culise, împreună cu alții. Nimic bun nu va ieși din asta și nici nu vei avea vreun motiv să te bucuri de alegerea făcută.

Horoscop Rac – 2 august 2022:

Astăzi zgomotul e mai mare decât problema în sine, așa că va trebui să păstrezi o distanță de siguranță și față de oamenii agitați și față de situațiile pe care aceștia le generează.

Horoscop Leu – 2 august 2022:

Chiar dacă ți se pare că ți se închid anumite uși și nu vei avea mai avea șansa de a ajunge acolo unde îți dorești, este mai bine să ai răbdare și să fii rezonabil în tot ce faci. Se va face lumină și în aceste probleme.

Horoscopul zilei 2 August 2022

Horoscop Fecioară – 2 august 2022:

Nu e un moment bun nici pentru decizii importante, nici pentru negocieri, nici măcar pentru discuții care să ducă la o detensionare a atmosferei în cuplu. Mai bine taci și faci ce știi tu că îți poate face viața mai frumoasă.

Horoscop Balanță – 2 august 2022:

Contextul este mult prea tulbure și dominat de nesiguranță pentru a lua decizii majore, cum ar fi cele legate de un împrumut sau de o investiție riscantă. Cu răbdare, vei reuși să descoperi ce se poate face și ce nu, în această perioadă.

Horoscop Scorpion – 2 august 2022:

Te sabotezi singur cu tot felul de inițiative care îți complică viața și îți subminează relațiile importante. Ai impresia că te poți ascunde, dar nu este posibil acest lucru, nu în actualul context.

Horoscop Săgetător – 2 august 2022:

Unii dintre colegi sau superiori pot veni cu idei cam ciudate, dar dacă îți păstrezi cumpătul vei reuși să îți exprimi, cel puțin, punctul de vedere și să încerci, cu diplomație, să îi convingi că sunt pe cale să facă o greșeală.

Horoscopul zilei 2 August 2022

Horoscop Capricorn – 2 august 2022:

Este important să îți păstrezi, măcar într-o mică măsură, calmul și bunăvoința față de cei dragi, ca să nu fii nevoit, peste o vreme, să repari ceea ce vei strica acum din cauza nervilor sau a unei oboseli suspecte.

Horoscop Vărsător – 2 august 2022:

Ești pe punctul de a face un pas greșit și, cel mai probabil, îl vei face pentru că situația a ajuns în acel punct în care nu o mai poți controla în niciun fel și ești tentat să o arunci în aer, măcar să nu o mai controleze nimeni.

Horoscop Pești – 2 august 2022:

Sunt posibile adevărate confruntări cu persoane din anturajul apropiat, pe subiecte grele, generatoare de conflicte majore. Singurul lucru pe care ai nevoie să-l știi este că poți refuza, în orice moment, orice fel de conflict. Trebuie doar să vrei.

Sursa: http://www.libertatea.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu