Horoscopul zilei 19 decembrie 2020

Horoscopul zilei 19 decembrie 2020

Horoscopul zilei 19 decembrie 2020, Horoscopul zilei 19 decembrie 2020, Stiri Turda - MinaDeStiri

Vezi și: Horoscop 18 decembrie 2020

Berbec ♈

Pentru nativii zodiei Berbec ziua începe cu o sesiune de curățenie generală. Nu au chef neapărat de asta, dar trebuie și cineva trebuie să o facă. Spre seară vor primi vizita unei persoane dragi cu care vor sta la taclale preț de câteva ore.

Taur ♉

Nativii zodiei Taur fac deja planificări pentru anul care urmează. Au pus la punct totul pentru finalul lui 2020 și sunt pregătiți de venirea Crăciunului. Pentru 2021 au multe pe listă, multe obiective fiind chiar pentru luna ianuarie.

Gemeni ♊

Gemenii și-au pierdut energia din zilele trecute și nu mai au chef de nimic. Le place să se plângă, deși sunt conștienți că nimeni nu va mișca un pai în locul lor. Mobilizarea!

Rac ♋

Motivele tale de nefericire nu sunt atât de mari pe cât le vezi în acest moment. Ai tendința să faci din țânțar – armăsar, iar asta nu te ajută deloc. Totul trece!

Horoscopul zilei 19 decembrie 2020

Leu ♌

Nativii zodiei Leu se gândesc tot mai mult să înceapă o afacere pe cont propriu, iar gândul îi consumă tot mai tare. Poate ar trebui să amânați aceste planuri pentru 2021.

Fecioară ♍

Exact când îți este lumea mai dragă, apare cineva sau altcineva care te perturbă și vorbește zgomotos. Nu le tăia entuziasmul, retrage-te politicos și nu fi morocănos.

Horoscopul zilei 19 decembrie 2020

Balanță ♎

Ești irascibil și te domină ideea de a te răzbuna pe cine nu trebuie. Nu ceda acestor gânduri și tensiuni interioare. Riști să provoci răni care nu se vor mai închide. Stai departe de oameni care pun paie pe foc la o banală ceartă.

Scorpion ♏

Cuvintele dor, de multe ori, mai tare decât faptele. Ai grijă cum le folosești, mai ales în situații tensionate. Nu ceda presiunilor de niciun fel. Detașează-te de problemă și gândește la rece.

Horoscopul zilei 19 decembrie 2020

Săgetător ♐

Dai dovadă de o rezistență de invidiat, indiferent de câte probleme ai avut de depășit. Cu încredere și răbdare poți trece peste orice în continuare.

Capricorn ♑

Nu reacționa la impuls și nu spune lucruri pe care ai putea să le regreți mai târziu. Gândește-te la tine, dar nu uita și de cei din jur. Nu e nevoie de victime colaterale.

Vărsător ♒

Totul îți iese de minune și ai motive să fii bucuros. Totuși, ai grijă ca asta să nu ți se urce la cap. Continuă să te comporți frumos cu ceilalți, și mai ales – fii modest!

Pești ♓

Ai obiceiul să te superi repede și ridici tonul, de multe ori, fără motiv. Ai grijă de influențele negative din jurul tău.

Sursa Huff

Distribuie pe:

Lasă un comentariu