Horoscopul zilei 17 decembrie 2021

Horoscopul zilei 17 decembrie 2021

Horoscop Berbec – 17 decembrie 2021:

Este o zi ceva mai relaxată, dar situația poate deveni imediat tensionată, dacă nu vei dori să fii atent la ce spui și la pretențiile pe care le vei avea față de cei din jur.

Vezi și: Horoscopul zilei 16 decembrie 2021

Horoscop Taur – 17 decembrie 2021:

Ai nevoie de un prieten adevărat, cel puțin, care să asiste la momentele tale de sinceritate fără să te judece ci să te sfătuiască cum să-ți repari greșelile și ce să faci ca să nu le repeți.

Horoscop Gemeni – 17 decembrie 2021:

Ai putea avea o zi senină, dacă nu ai fi nevoit să te ocupi de restanțe, de repararea unor greșeli sau de persoane debusolate, care cer ajutor de la tine, pe motivul că li se pare că tu ești foarte bine orientat.

Horoscop Rac – 17 decembrie 2021:

Vestea bună a zilei de azi este indirectă, dar asta nu o face mai puțin bună. Unii dintre adversarii tăi neștiuți vor fi nevoiți să se ocupe de problemele lor, cel puțin pentru o vreme.

Horoscopul zilei 17 decembrie 2021

Horoscop Leu – 17 decembrie 2021:

Bine ar fi să-ți propui, chiar de la primele ore, să fii tu un exemplu pozitiv pentru cei din jur, să le oferi o mână de ajutor pentru a se calma, atunci când e cazul, sau a lua decizii inteligente.

Horoscop Fecioară – 17 decembrie 2021:

Este important să ții cont de părerile celorlalți, mai ales dacă sunt și ei vizați de planurile pe care le pui acum în aplicare. Degeba spui că le vrei binele, dacă ei nu văd și nu înțeleg acest bine.

Horoscop Balanță – 17 decembrie 2021:

Ți se potrivește energia acestei zile prin invitația la eleganță în exprimare și la delicatețe, în orice situație. Rezultatele nu vor fi evidente, dar vor apărea când vei avea nevoie de ele.

Horoscop Scorpion – 17 decembrie 2021:

Ar fi bine să îți exersezi astăzi răbdarea și abilitatea de a obține aceleași rezultate foarte bune, dar cu metode mult mai elegante și mai apropiate de pretențiile pe care le afișezi.

Horoscop Săgetător – 17 decembrie 2021:

Poate că ești cam încruntat în ultima vreme și nici nu observi sau observi, nu-ți convine, dar îți găsești scuze pentru această situație. Din păcate, oricâte scuze ai avea, acest lucru nu-ți face bine.

Horoscopul zilei 17 decembrie 2021

Horoscop Capricorn – 17 decembrie 2021:

Este o zi în care vei obține mult mai ușor rezultatele dorite fără să încerci să te impui, mai ales în familie. Fiecare vrea să se țină cont de părerile sale și de aici până la certuri, nu mai e decât un pas.

Horoscop Vărsător – 17 decembrie 2021:

Ți se potrivește imboldul de a preveni conflictele de orice fel, dar trebuie să și vrei să ții cont de el, nu doar să-l observi. In sfera sentimentală, s-a acumulat prea multă minciună și autoamăgire.

Horoscop Pești – 17 decembrie 2021:

Chiar dacă simți nevoia să-I pui la punct pe unii dintre cei din jur și ai destule motive pentru asta, tot ar fi mai cuminte să renunți, să-i lași să-ți dea seama singuri ce greșesc, dacă vor putea.

Sursa: http://www.libertatea.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu