Horoscopul zilei 16 ianuarie

Mina de știri vă aduce in fiecare zi zodiacul. Afla care este horoscopul zilei 16 ianuarie.

VEZI SI: HOROSCOP 14 IANUARIE

BERBEC ♈

Puteţi da drumul unui proiect cu care să faceţi performanţă, să urcaţi într-un clasament profesional. O s-aveţi de luat nişte bani cu care o să daţi iama prin magazine c-aveţi voi o listă de dinainte de sărbători, de care nu vă puteaţi atinge. Să vi le luaţi – lucrurile respective.

TAUR ♉

Sufleteşte ar avea de unde să vă meargă mai bine şi să fie stabilitate în relaţie. Se poate să călătoriţi, cu escală, sau fără – o să vă întâlniţi cu oameni dragi şi se poate să rămâneţi mai multă vreme pe-acolo.

GEMENI ♊

O să valorificaţi nişte obiecte şi strângeţi un capital ca să aveţi şi pentru distracţie. E cineva care vrea să vă cucerească şi dacă vedeţi şi voi vreo compatibilitate o să luaţi în calcul ce sentimente va-ncearca şi-i daţi răspunsul.

Horoscopul zilei 16 ianuarie

RAC ♋

Poate s-a-ntâmplat ceva în ultima vreme care v-a convins să faceţi pasul spre căsătorie şi o să pregătiţi evenimentul. Vă daţi întâlnire cu nişte oameni care vor să colaboraţi şi o să vă-nțelegeți asupra condiţiilor contractuale, şi asupra banilor şi o să treceţi la treabă.

LEU ♌

Se poate să vină în vizită şi, eventual, să mai rămână o zi, două vreo rudă, un prieten şi o să fie frumos. Poate faceţi nişte schimbări pe-acasă şi o să vă cheltuiţi economiile, dar în fond, pentru aşa ceva le-aţi strâns, să vă puneţi casa la punct.

FECIOARĂ ♍

Poate-o să aflaţi despre naşterea unui copil care-o s-aducă fericire în familia voastră – mai ales dacă vă doriţi de mult acest lucru. O problemă de sănătate o să revină dacă nu luaţi tratamentul recomandat, sau nu refaceţi nişte analize medicale să vedeţi cum staţi.

BALANŢA ♎

Sunt nişte acte pe care trebuie, neapărat, să le autentificaţi, la un notar, poate faceţi o donaţie, o fi vreo succesiune. Poate faceţi un efort financiar să vă luaţi altă maşină, sau măcar s-o duceţi în servis, la reparat dacă nu v-ajung banii, să vă puneţi viaţa la adăpost.

Horoscopul zilei 16 ianuarie

SCORPION ♏

O să le purtaţi de grijă unor rude apropiate şi o să vă bucuraţi de reuşitele lor, la care o să puneţi şi voi umărul. E cineva care s-a ataşat de voi şi vrea să formaţi un cuplu, să începeţi o viaţă nouă şi o să vă meargă bine dacă vă armonizaţi pe toate planurile.

SĂGETĂTOR ♐

O să strângeţi relaţiile cu fraţii şi cu surorile, ca să pregătiţi nişte evenimente festive care vor avea loc în scurt timp. Parcă vin de undeva nişte bani, sau semnaţi un contract şi abia de lună viitoare vin banii, în mod constant şi o să vă descurcaţi cu toate problemele, cu cheltuielile.

CAPRICORN ♑

Un răspuns favorabil din partea unui juriu, a unei comisii, de la şcoală, sau de la vreo agenţie, turistică, imobiliară. Încep să se mişte lucrurile şi să vă bucuraţi de nişte reuşite pentru care-aţi muncit vreme îndelungată şi să aveţi rezultate remarcabile.

VĂRSĂTOR ♒

Se poate să aveţi de dat un examen, de parcurs o materie şi să vă aşezaţi pe o nouă orbită profesională. Ar fi minunat să nu lăsaţi la voia întâmplării o situaţie legată de sănătate şi să faceţi un control, nişte analize medicale, să interveniţi la timp.

PEŞTI ♓

Poate plecaţi cu grupul într-o excursie la sfârşit de săptămână, vă duceţi la schi, la săniuş, dac-aveți o rezervă de bani. Se poate să intraţi într-un grup şi să vă petreceţi timpul liber împreună, poate e ceva cu ore fixe, cu un program de care să trebuiască să vă ţineţi.

Sursa Huff

Distribuie pe:

Lasă un comentariu