HOROSCOPUL saptamanii 6-12 iunie 2022.

HOROSCOPUL saptamanii 6-12 iunie 2022.

Planeta Saturn este retrograd în Vărsător până la sfârșitul lunii octombrie. Soarele face semisextil cu planeta Ucranus din Taur, pe 7 iunie.

Ce spun astrele pentru săptămâna 6- 12 iunie 2022 ?

Berbec

Nativii Berbec au decizii importante de luat săptămâna asta, legate de progresul lor profesional. Astrele spun că nativii se vor lovi de realitate și vor conștientiza lucruri impresionante.Pot face drumuri în străinătate, prin job.

Taur

Taurii vor cheltui mult prea mult zilele următoare, iar acest lucru creează discuții în viața de cuplu, din cauza exagerării nativilor. Tensiunile provocate le deschid mintea acestor nativi și se vor îndrepta către niște investiții de viitor.

 Gemeni

Ultimele săptămâni pentru Gemeni nu au fost tocmai ușoare, mai ales în contextul relațiilor cu ceilalți din jurul lor. Nativii își eliberează programul și vor petrece mult mai mult timp cu iubitul/a. Vor fi făcute decizii importante parteneriale.

Rac

Ca și până acum, Racii se vor concentra foarte mult pe muncă în săptămâna 6-12 iunie 2022.Datorită atenției și ambiției lor, nativii au parte de revelații care le vor schimba perspectivele despre unele lucruri. Conform astrologului WOWbiz.ro, zodia trebuie să facă investigații medicale.

HOROSCOPUL saptamanii 6-12 iunie 2022.

Leu

Leii sunt una dintre zodiile de elită ale zodiacului european, mai ales în cercul creativității. Pe planul profesional, nativii au proiecte proprii pe care le doresc implementate, iar ei își vor face curajul de a vorbi în fața superiorilor. Pe planul personal, aceștia au planuri alături de copii.

Fecioară

Fecioarele simt că nu mai au nimic de pierdut și se adâncesc în muncă. Fie că vor să fugă de responsabilități, de discuții pe care trebuie să le poarte, fie nu sunt mulțumite cu ele, nativii Fecioară se axează pe carieră. Datorită muncii lor, ele doresc recunoaștere.

 Balanță

Astrele spun că veți dori să aflați mai multe detalii, despre mai multe evenimente desfășurate sub nasul vostru. Pentru asta, vor face drumuri importante și vor socializa cu diverse persoane cunoscute. Atenție, totuși la cheltuielile din zilele acestea.

Scorpion

Săptămâna 6-12 iunie 2022 va fi egală cu munca și cariera profesională pentru voi. Stăruința voastră vă aduce și beneficii materiale, întrucât munciți din greu. Sfatul astrologilor este să mai lucrați la comportamentul vostru, să fiți mai calculați și să mai puțin autoritari.

Săgetător

Săgetătorii simt vibrațiile energetice ale Universului și se hotărăsc să își schimbe direcția în viață. Pentru acest lucru, nativii pornesc pe un alt drum și sunt pregătiți să accepte oportunitățile noi. Fiind foarte euforici, s-ar putea lovi de persoane care le vor răul.

HOROSCOPUL saptamanii 6-12 iunie 2022.

Capricorn

Nativii Capricorn se resimt după un timp îndelungat de muncă și vor să ia o pauză de la orice. Se simt obosiți, iar acest lucru îi va determina să stea mai mult acasă, mai ales pentru că nu mai au energie. Într-una din aceste zile, zodia Capricorn face câteva vizite la medic.

Vărsător

Vărsătorii sunt unii dintre nativii zodiacului care vor avea o săptămână excepțională. Nu vor simți nici măcar o grijă, nici între membrii familiei, nici între ei și parteneri. Zilele acestea vor fi dedicați prietenilor, cu care vor ieși în oraș, iar cu partenerul de viață vor organiza următoarea vacanță.

Pești

Astrologul WOWbiz.ro anunță că Peștii nu vor fi liniștiți în zilele ce urmează. Au câteva probleme, pe care le vor discuta cu membrii familiei, pentru a cere unele sfaturi. Au nevoie de atenția celorlalți, altfel se vor adânci mult prea mult în muncă și în carieră, lucru care le vor dăuna.

Sursa : wowbiz.ro

Foto : catine.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu