Horoscopul saptamanii 24-30 iulie 2023.

Horoscopul saptamanii 24-30 iulie 2023.

Scorpionii, printre nativii care își fac planuri de căsătorie.
Previziunile astrologice aduc vești bune pentru zodii. Tot ce a mers prost în ultimele luni se poate redresa în această perioadă. Nativii vor avea ocazia să găsească soluții eficiente la problemele cu care se confruntă. Se vor bucura de susținerea astrelor în chestiuni ce țin de casă, familie, dragoste, carieră, finanțe.

Ce ne rezerva astrele in saptamana 24-30 iulie 2023 ?

Berbec

Dragostea plutește în aer în această săptămână! Te poți îndrăgosti până peste cap de cineva pe care tocmai l-ai cunoscut. Orice are legătură cu acea persoană îți poate face corpul să vibreze. Poate că nici măcar nu ați ieșit încă la prima întâlnire, dar nu ți-l poți scoate din minte.

Dacă deja te afli într-o relație de cuplu, ai putea avea aceeași reacție față de partenerul tău de viață.În această perioadă, totul pare să aibă o semnificație. Îți poți da seama mai ușor dacă lucrurile pe care oamenii le spun te ajută sau te împiedică să mergi pe drumul tău. Vei putea percepe intențiile rele și mesajale subtile. Încearcă totuși să cauți modalități de a fi mai puțin sensibil la ceea ce face restul lumii.

Taur

Contextul astrologic îți va activa casa căminului și a familiei. S-ar putea să aibă loc o discuție despre o mutare. Poate că nu tu ești cel care se mută, dar poate unul dintre copiii tăi pleacă la facultate sau o rudă apropiată își schimbă locuința. Probabil ți se va cere ajutorul pentru toate sarcinile care țin de această schimbare.Totodată, vei avea ocazia să îți îmbunătățești o relație cu cineva drag.

S-ar putea să existe încă o anumită tensiune în jurul acesteia, dar vei avea ocazia înveți cum să comunici mai ușor în acest parteneriat. Dacă este vorba de relația de cuplu, vei consta că începeți să vă vedeți unul pe celălalt cu adevărat și să vă înțelegeți mai clar nevoile reciproce. Ai toate șansele să te conectezi profund cu persoana din fața ta și pot apărea discuții legate de căsătorie.

Gemeni

Contextul astrologic îți va intensifica intuiția, precum și creativitatea. Ai putea avea o inspirație bruscă care să îți ofere soluția la o problemă cotidiană. Aceasta ar putea să îți facă viața mai ușoară. Poate avea un efect favorabil chiar și asupra altor oameni. Ia în considerare să notezi această idee, deoarece ar putea fi ceva demn de brevetat la un moment dat.

Totodată, această revelație te poate ajuta să ai o mai mare încredere în tine și în ideile tale, iar acest lucru te-ar putea influența pozitiv pe toate planurile. Toată reflecția și munca ta interioară încep să-și arate roadele, iar acest lucru îți va deschide calea către oportunități mai interesante în viitorul apropiat.

Rac

În această săptămână, contextul astrologic te stimulează să te concentrezi pe planurile de viitor. Poți face pași importanți în ceea ce privește siguranța financiară. Vei avea însă de-a face cu două aspecte ale personalității tale care au obiective diferite și va trebui să faci o alegere. Pe de-o parte vrei să economisești mai mulți bani în prezent, pe de altă parte vrei să câștigi mai mulți bani pe viitor. Adevărul este că vei fi pe drumul prosperității dacă îi acorzi prioritate celei de-a doua părți.

Este momentul să investeși timp și resurse pentru a-ți asigura un viitor mai bun. Lucrurile se vor îmbunătăți pe plan sentimental. Va trebui însă să fii mai clar cu privire la ceea ce ai nevoie în relația de cuplu. Poate că ai sperat ca persoana iubită să înțeleagă intuitiv care sunt dorințele și nevoile tale, dar este momentul să vorbești deschis despre ceea ce simți. Ai toate șansele să primești ce îți dorești.

Horoscopul saptamanii 24-30 iulie 2023.

Leu

Este o perioadă în care atenția ta s-ar putea concentra asupra dorinței de a-ți schimba cariera. Acest aspect este benefic pentru analiza tehnică, dar te poți simți copleșit de idei nedezvoltate și planuri neterminate. Blochează distracțiile și folosește această energie genială în mod productiv pentru a căuta soluții noi în ceea ce privește drumul tău profesional. Ai putea avea o revelație.

Pe de altă parte, ai toate șansele să finalizezi unele proiecte legate de locuința ta. Îți va fi mult mai ușor să îți transformi casa într-un cămin adevărat. Este un moment bun să adaugi câteva elemente decorative speciale pentru tine, cum ar fi fotografiile. Dacă te-ai mutat în casă nouă, este o ocazie excelentă să dai o petrecere în cinstea acestei reușite.

Fecioară

Contextul astrologic îți va da ocazia să îți perfecționezi abilitățile. Este un moment bun să înveți să îți asculți intuiția, dar și cum să ai mai multă încredere în tine. De asemenea, ai putea să-ți dezvolți darurile psihice și să-ți îmbunătățești abilitățile prin diverse cursuri. Aceasta este o zi bună să începi să studiezi astrologia, psihologia, chiromanția.

Pe de altă parte, dacă în ultimele luni te-ai simțit copleșit de tot ce ține de comunicare, acum s-ar putea să îți fie mai ușor. Te vei bucura de mai multă inspirație, iar capacitatea de a te organiza mai bine va fi accentuată. Îți va fi mai simplu să îți pui documentele în ordine, să îți setezi e-mailul astfel încât să vezi doar mesajele urgente. Productivitatea ta va începe să crească.

Balanță

În această săptămână, o schimbare într-o relație te poate face să zâmbești. Cineva care există în viața ta ar putea avea acum un rol mai important. Dacă nu ai o relație și ești în căutarea dragostei, există posibilitatea ca un prieten să îți devină partener romantic. În cazul în care ești deja într-o relație de cuplu, pot apărea discuții despre căsătorie.

De asemenea, o cunoștință ar putea deveni un prieten adevărat, cineva care te va asculta și îți va oferi sprijin. Problemele legate de finanțe pot fi întotdeauna o provocare, dar acum să obții bani va deveni puțin mai ușor. Apar oportunități financiare, poate exact cele pe care le-ai cerut Universului. Totuși, acestea te-ar putea determina să depășești zona ta de confort, așa că ia-ți timp să faci cercetări sau să ceri ajutorul persoanelor competente.

Scorpion

Oportunitățile legate de viața socială nu vor întârzia să apară. Tu și partenerul de viață s-ar putea să decideți că este momentul să luați lucrurile în serios. Pot apărea discuții despre căsătorie, mutarea împreună, prezentarea în fața întregii familii.

Dacă se apropie un eveniment special, cum ar fi o nuntă sau o petrece aniversară, la care multe dintre rudele tale vor fi prezente, poți profita de ocazie pentru a face prezentările. Viața ta ar putea să devină puțin mai ușoară, iar tu ai putea primi mai mult ajutor de la Univers. Ai putea experimenta momente de sincronicitate. Poți fi în locul potrivit la momentul potrivit. Lucrurile pe care ți le-ai dorit ar putea prinde contur.

Săgetător

Ai putea simți o dorință puternică de a integra mai multe călătorii în viața ta. Poate că te-ai întors recent dintr-o călătorie și abia aștepți să pleci din nou sau poate a trecut ceva timp de când ai avut ultima vacanță și ești nerăbdător să te bucuri de o nouă aventură. Acum este momentul să explorezi modalități neconvenționale de a-ți satisface dorința de călătorie.

Dacă ți-ai dorit să îți pui rucsacul în spate și să vizitezi locuri mai puțin cunoscute, ai parte de susținerea astrelor. De asemenea, dacă ți-a trecut prin minte să îți creezi un blog de călătorii, poți pune în practică această idee. Totodată, dacă ai întâmpinat probleme în ultima perioadă, starea ta de sănătate se va îmbunătăți. Specialiștii vor fi mai accesibili, iar tu ai putea găsi pe cineva care într-adevăr înțelege prin ce treci. S-ar putea să poți face schimbări în dietă sau programul de somn care să-ți aducă beneficii semnificative.

Horoscopul saptamanii 24-30 iulie 2023.

Capricorn

Pregătește-te să sărbătorești succesul pe plan profesional! Sunt mari șanse să primești acea funcție de conducere pentru care ai muncit din greu sau să primești vestea că echipa ta se mărește și vei avea mai mulți oameni în subordine. Dacă ai visat să ai propria ta firmă, acum ai putea obține toate aprobările necesare să o înființezi și să angajezi oameni. Este, totodată, momentul potrivit să te concentrezi asupra modelului de lider care ți-ai dori să fii.

Pe măsură ce puterea ta crește, este important să-ți perfecționezi abilitățile de conducere. Până de curând te-ai confruntat cu blocaje în ceea ce privește creativitatea? Restricțiile și barierele care te-au împiedicat să îți manifești latura creativă vor începe să se dizolve. Vei avea ocazia să te implici mai mult în activități ce țin de artă și creație, pentru că nu vei mai simți că faci un efort prea mare. Este o idee bună să-ți aloci puțin timp pentru a-ți aduna instrumentele creative și pentru a te pregăti să te lași cuprins de inspirație.

Vărsător

Ai toate șansele să întâlnești într-un mod neașteptat pe cineva. Poate fi vorba despre un membru al familiei pe care nu l-ai cunoscut până acum, dar care a reușit să te găsească. Totodată, este posibil să primești vestea că un copil din familia ta a venit pe lume înainte de termen. În plus, s-ar putea să iei deciza bruscă de a-ți lua un animal de companie.

Dacă te-ai gândit să faci o schimbare în viața ta, drumul îți va fi deschis, iar lucrurile se vor întâmpla într-un mod favorabil. S-ar putea să găsești casa pe care o căutai sau să obții un credit cu o rată acceptabilă. De asemenea, dacă stai în chirie, poți să negociezi cu succes noi reguli. Dacă rămâi în locuința ta actuală, este un moment bun să începi reparațiile sau reamenajarea.

Pești

Contextul astrologic îți activează casa rutinelor. Te vei simți inspirat să adopți obiceiuri noi și să îți găsești moduri creative de a-ți reamenaja locuința. Poți începe prin a-ți face ordine în întreaga casa. De asemenea, pentru a avea un spațiu mai curat și mai plăcut, ar fi bine să scapi de lucrurile în exces. Pe de altă parte, astrele te încurajează să acorzi o atenție sporită modului în care comunici. Lucrurile vor deveni mai ușoare în acest sens.

Abilitatea de a te exprima în scris va fi amplificată, indiferent dacă este în scop personal sau profesional. Te poți face înțeles mai ușor atunci când vorbești cu un prieten, dar și atunci când ții un discurs în fața unui grup. Totodată, ai șansa să lucrezi cu tine astfel încât să nu te mai lași afectat de vocea critică din interiorul tău. Cu cât te judeci mai puțin, cu atât vei reuși să vezi cât de minunat ești de fapt.

Foto : facebook.com

Distribuie pe:

Lasă un comentariu