HOROSCOPUL saptamanii 20-26 noiembrie 2023.

HOROSCOPUL saptamanii 20-26 noiembrie 2023.

Pe 22 noiembrie, Soarele intră în zodia Săgetător, urmat de Marte, planeta acțiunii, din 24 noiembrie. Află ce schimbări majore aduc cele două evenimente pentru toate zodiile.  

Ce ne rezerva astrele in saptamana 20-26 noiembrie 2023 ?

Horoscop Berbec

Nativii Berbec încep săptămâna în forță, cu activități care îi pot pune în valoare, dacă știu să rezolve o criză într-un context profesional. Deși au susținere astrală, Berbecii vor reuși cu greu să-și ducă niște obiective la termen, pentru că sunt persoane care îi amână sau depind de alții.

Pe 22 noiembrie, Soarele, energia, începe să tranziteze zodia Săgetător, respectiv sectorul cunoașterii, idealurilor, călătoriilor, străinătății, studiilor și perfecționării profesionale. Din 24 noiembrie începe și Marte, guvernatorul lor, tranzitul prin aceleași domenii, aducând energie să acumuleze informații, să se perfecționeze, să aibă curajul să dezvolte un proiect personal. Dacă merg pe direcția aleasă de ei, Berbecii vor înregistra un succes profesional. Sunt susținuți și de către Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa carierei, care trimite un aspect armonios către Soare și Marte, guvernatorul lor.

În weekend, Luna activează casa financiară și este posibil să încaseze sume importante de bani, dar vor face și cheltuieli mai mari. De asemenea, pot să apară evenimente neprevăzute în sectorul financiar.

Horoscop Taur

Nativii Taur încep săptămâna cu preocupări pentru activitățile din planul carierei, unde este posibil să întâmpine niște blocaje sau amânări. Ceva nu iese, un contract se încheie sau ajunge la final și nu se mai reînnoiește.

Pe 22 noiembrie, Soarele, energia, începe să tranziteze zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat avantajelor financiare, a banilor pe care nativii îi dețin la comun cu partenerul sau cu alte persoane, a banilor proveniți din alte surse. Se dinamizează și casa relațiilor intime. Din 24 noiembrie începe și Marte, planeta acțiunii, tranzitul prin aceleași domenii. Taurii sunt determinați să își recupereze niște sume de bani sau să clarifice anumite chestiuni în planul intim. Dacă doresc o relansare relațională, este momentul să investească energie în recucerirea partenerului.

În weekend, Luna le traversează zodia, se simt bine și caută metode noi de relaxare. Posibil să aibă reacții bruște, să-și surprindă partenerul sau să li se întâmple ceva neașteptat în planul relațiilor profesionale.

Horoscop Gemeni

Nativii Gemeni încep săptămâna cu vești de la șefi, care nu toate vor fi plăcute. Posibil să întâmpine și niște blocaje în rezolvarea unor activități profesionale. Și dacă au de obținut o aprobare de la o instituție, nativii mai au de așteptat.

Pe 22 noiembrie, Soarele, energia, începe să tranziteze zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat căsătoriei, relațiilor și parteneriatelor/colaborărilor profesional. Din 24 noiembrie își începe și Marte, planeta acțiunii, tranzitul prin aceleași domenii. Gemenii vor fi determinați să investească în relație, însă este posibil să apară și conflicte cu partenerul, dacă nativii reacționează impulsiv din cauza unor frustrări pe care le au în planul profesional. Gemenii singuri vor avea curajul să cucerească o persoană de care se simt atrași.

În weekend, Gemenii au nevoie de mai multă odihnă, să se reechilibreze după o săptămână dificilă pe toate planurile. Relația cu partenerul de cuplu se poate schimba în bine, dacă știu să gestioneze o situație aparută neașteptat.

Horoscop Rac

Nativii Rac încep săptămâna cu preocupări legate de administrarea unor resurse financiare. Dacă au cheltuit mai mult, pot avea discuții cu partenerul de cuplu. Dacă primesc un buget de la serviciu, va fi nevoie să aibă grijă cum redirecționează sumele. Finalul de săptămână va fi unul activ în planul relațional, dar și în ce privește sfera sentimentală. Aspectul strâns dintre Marte și Soare poate aduce conflicte, însă nativii care vor știi să folosească această energie constructiv, vor avea de câștigat.

Pe 22 noiembrie, Soarele, energia, începe să tranziteze zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat muncii, activităților profesionale și sănătății. Din 24 noiembrie își începe și Marte, planeta acțiunii, tranzitul prin aceleași domenii. Nativii Rac vor fi determinați să se remarce la locul de muncă. Atenție la implicarea în mai multe activități, pentru că este posibil să nu le poată duce pe toate. Mai mult de atât, stresul și suprasolicitarea ar putea afecta sănătatea.

HOROSCOPUL saptamanii 20-26 noiembrie 2023.

Horoscop Leu

Nativii Leu încep săptămâna cu o criză relațională și recomandarea este să o rezolve, pentru că se pot acutiza niște probleme în cuplu.

Pe 22 noiembrie, Soarele, energia, începe să tranziteze zodia Săgetător, respectiv sectorul asociatdragostei, aventurilor romantice, distracției, creativității, vacanțelor. Din 24 noiembrie își începe și Marte, planeta acțiunii, tranzitul prin aceleași domenii. Nativii Leu sunt determinați să cucerească pe cineva, să-și relanseze relația. Alți nativi sunt interesați să călătorească, să plece în vacanțe, să-și lărgească orizonturile, să se implice în proiecte de creație, unde vor avea energie și inspirație.

Sectorul profesional este bine aspectat în această săptămână. Leii vor lua inițiative îndrăznețe și vor fi orientați să-și urmărească niște obiective.

Weeekendul aduce evenimente în planul profesional, plecări în străinătate, participare la evenimente în sfera socială, întâlniri cu multe persoane și situații neașteptate. Apar și vești neprevăzute sau informații, care pot să le dea peste cap planurile.

Horoscop Fecioara

Nativii Fecioară au parte de un început de săptămână dificil la locul de muncă, cu multe sarcini și termene de respectat, dar și cu relații mai puțin plăcute cu unii dintre colegi, care nu înțeleg fluxul unor sarcini.

Pe 22 noiembrie, Soarele, energia, începe să tranziteze zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat familiei, căminului, spațiului de locuit, patrimoniului, bazelor emoționale și rădăcinilor. Din 24 noiembrie își începe și Marte, planeta acțiunii, tranzitul prin aceleași domenii și Fecioarele vor investi mai multă energie în viața de familie. Posibil să se ocupe de casă, să facă niște schimbări, să achiziționeze bunuri. Atenție la faptul că se pot certa cu partenerul, dacă iau decizii fără să-l consulte!

Weekendul aduce ieșiri cu prietenii, la concerte, în oraș, o petrecere sau o ieșire în afara orașului cu colegii. Evenimente neașteptate pot să aibă loc duminică, dar reușesc să gestioneze foarte bine o criză de imagine.

Horoscop Balanță

Nativii Balanță încep săptămâna cu preocupări pentru casă, au grijă de cineva din familie, care poate avea o problemă de sănătate. Nativii singuri ar putea să aibă parte de evenimente surprinză în planul sentimental, care vor escalada spre finalul săptămânii. Posibil să intre brusc și neașteptat într-o relație cu cineva de la serviciu sau cu o persoană cu care colaborează sau desfășoară un parteneriat.

Pe 22 noiembrie, Soarele, energia, începe să tranziteze zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat comunicării, gândirii, informațiilor, acumulării de cunoștințe, negocierilor și delasărilor. Din 24 noiembrie își începe și Marte, planeta acțiunii, tranzitul prin aceleași domenii și Balanțele vor ieși în evidență, învață lucruri noi, rezolvă chestiuni administrative și financiare, fac deplasări mai multe și merg la interviuri, prezintă proiecte/lucrări. Urmează o perioadă activă în planul intelectual.

Weekendul aduce surprize neașteptate în planul financiar și intim, privind gestionarea unei situații de natură sentimentală.

Horoscop Scorpion

Nativii Scorpion s-ar putea să aibă un început de săptămână mai greu la serviciu, pentru că nu se pot concentra să rezolve anumite chestiuni profesionale. În relația cu partenerul de cuplu pot să apară niște tensiuni sau discuții, care ar fi bine să se clarifice, pentru că lucrurile se vor îndrepta dacă știu să comunice.

Pe 22 noiembrie, Soarele, energia, începe să tranziteze zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat banilor pe care nativii îi câștigă de la serviciu sau din alte colaborări. Din 24 noiembrie își începe și Marte, planeta acțiunii, tranzitul prin casa banilor și Scorpionii vor fi determinați să-și mărească veniturile. Posibil să încaseze sume importante de bani, pe care vor ști mult mai bine să le gestioneze față de altă dată.

La finalul săptămânii, Luna traversează casa relațiilor și formează două aspecte strânse: cu Jupiter, marele benefic, și cu Uranus, planeta imprevizibilului și a situațiilor neașteptate. Evenimente surpriză pot să ducă spre rezolvarea unor chestiuni administrative sau care au legătură cu familia, cu casa.

Horoscop Săgetător

Nativii Săgetător încep săptămâna cu preocupări pentru casă și familie. S-ar putea să se simtă copleșiți de tot felul de trări din punct de vedere emoțional. Recomandarea este să ia lucrurile mai ușor, să caute să se odihnească mai mult și să evite să se întoarcă în trecut, să răscolească universul interior.

Pe 22 noiembrie, Soarele, energia, începe să tranziteze zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat personalității, unde va ajunge și Marte, planeta acțiunii, din 24 noiembrie. Așadar, Săgetătorii vor beneficia de mai multă energie, curaj, inițiative, dispoziție de flirt, cuceriri, aventură și acumulare de cunoștințe. Urmează o perioadă bună pentru relansare personală sau profesională, să-și seteze obiective și să acționeze. Atenție, însă la impulsul de a fi mai agresivi sau să ia decizii pripite!

La finalul săptămânii au loc evenimente neașteptate la locul de muncă sau care țin de sănătate. Dacă se reactivează niște afecțiuni, recomandarea este să adopte un regim de viață sănătos, să se odihnească mai mult și să stea departe de stres și suprasolicitare.

HOROSCOPUL saptamanii 20-26 noiembrie 2023.

Horoscop Capricorn

Nativii Capricorn încep săptămâna cu o stare mai puțin plăcută, mai ales că se activează un aspect strâns între Lună și Saturn, guvernatorul lor, care poate aduce restricții privind socializarea. Nativii nu au dispoziție de a comunica și preferă să lucreze singuri, fără să interacționeze prea mult cu colegii.

Pe 22 noiembrie, Soarele, energia, începe să tranziteze zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat subconștientului, izolării, introspecției și trecutului. Pe 24 noiembrie, îl urmează și Marte, planeta acțiunii, așa că nativii vor avea parte de o perioadă activă în planul universului interior și-și vor redirecționa energia să rezolve acele probleme care îi macină. Este un moment bun pentru un bilanț, pentru reevaluarea unor situații, pentru realizarea unor planuri în secret, pe care nativii le pot lansa atunci când planetele ajung în semnul lor.

În weekend, Capricornii pot trece de la o stare la alta în planul sentimental, să aibă conștientizări, revelații și să realizeze cum anume pot îndrepta o situație. Duminică, însă, Luna, guvernatoarea casei relațiilor, formează un aspect cu Uranus, planeta imprevizibilului, așa că nativii se pot aștepta la evenimente surpriză de la partener.

Horoscop Vărsător săptămâna 20-26 noiembrie 2023

La începutul săptămânii, nativii Vărsător au preocupări legate de administrarea banilor, de returnarea unei datorii, care ar putea să le destabilizeze bugetul sau de achiziționarea unor bunuri.

S-ar putea să apară și tensiuni cu șefii din cauza unor viziuni diferite.

Pe 22 noiembrie, Soarele, energia, începe să tranziteze zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat prietenilor, grupurilor pe care le frecventează, vieții sociale și proiectelor pe termen lung. Din 24 noiembrie își începe și Marte, planeta acțiunii, tranzitul prin aceleași domenii și nativii vor fi determinați să-și mărească cercul de cunoștințe, se întâlnesc cu prieteni pe care nu i-au mai văzut de mult, încep proiecte noi sau reiau unele vechi, pe care le-au abandonat.

Finalul de săptămână vine cu evenimente neașteptate în familie, legate de casă și administrarea acesteia, dar și o plecare în afara orașului cu prietenii, partenerul sau colegii.

Horoscop Pești săptămâna 20-26 noiembrie 2023

Peștii încep săptămâna cu presiune din partea șefilor pentru respectarea unor termene limită. De asemenea, s-ar putea să facă eforturi să se cenzureze și să nu dea curs unor conflicte. Registrul astral se schimbă în partea a doua a săptămânii, când Peștii încasează bani, fac cumpărături pentru o plecare.

Pe 22 noiembrie, Soarele, energia, începe să tranziteze zodia Săgetător, respectiv sectorul asociat carierei, imaginii și statutului. Din 24 noiembrie își începe și Marte, planeta acțiunii, tranzitul prin aceleași domenii și nativii vor fi determinați să se afirme, să-și urmeze niște obiective, vor avea curajul să ia inițiative. Partea mai puțin bună este că apar tensiuni cu șefii și pot reacționa impulsiv dacă li se impune să facă ceva. Mare atenție, pentru că este posibil să intre în dizgrația șefilor, dacă nu reușesc să se controleze și să-și țină în frâu impulsurile!

Finalul de săptămână le aduce deplasări pe distanțe scurte, în afara orașului, dar și surprize și evenimente neașteptate, informații care îi pot pune pe gânduri. De asemenea, este posibil să aibă o idee originală, care poate deveni un proiect de viitor.

Sursa : stirileprotv.ro

Foto : catine.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu