HOROSCOPUL saptamanii 1-7 ianuarie 2024.

HOROSCOPUL saptamanii 1-7 ianuarie 2024.

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 1 – 7 ianuarie 2024.

Ce ne rezrva astrele in saptamana 1-7 ianuarie 2023 ?

BERBEC

Dragoste– În partea a doua a săptămânii, îți dorești să-ți petreci mai mult timp cu persoana iubită, să călătorești sau să te distrezi.
Bani – Spre finalul săptămânii va fi nevoie să gestionezi cu mai multă atenție resursele financiare pe care le deții cu partenerul de cuplu.
Muncă – Mercur, planeta comunicării, își reia mișcarea directă, din 2 ianuarie, prin zodia Săgetător, prin sectorul perfecționării profesionale, schimburilor de experiență și vei putea relua dialoguri începute în luna decembrie.

De aemenea, astrul comunicării, îți aduce mai multă claritate și scapi de confuzia creată sau de indecizia pe care ai traversat-o timp de trei săptămâni.
Marte, guvernatorul tău, ajunge în 4 ianuarie în zodia Capricorn, pe sectorul carierei și aduce multă energie, ambiție și determinare în atingerea scopurilor profesionale în perioada următoare.

TAUR

Dragoste– Începând cu 2 ianuarie, când Mercur, planeta comunicării, revine la mișcarea directă, prin sectorul intimității și este posibil să clarifici anumite aspecte în cuplu. Reiei discuții începute în luna decembrie și cauți soluții. Din 4 ianuarie, Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze zodia Capricorn, respectiv casa călătoriilor, și programezi niște sejururi, pentru a-ți relansa relația de cuplu.
Bani – Revenirea lui Mercur, planeta comunicării, din 2 ianuarie, la mersul direct, prin casa intereselor financiare, te ajută să reiei anumite dialoguri, să stabilești împreună cu partenerul de cuplu cum să folosiți banii pe care îi aveți la comun și destinația acestora.
Muncă– La locul de muncă ai parte de o perioadă aglomerată, dar și cu oportunități de a-ți îmbunătăți condițiile de muncă.

Din 4 ianuarie, Marte activează și sectorul educației și perfecționării profesionale și vei fi determinat să începi cursuri, să participi la seminarii, să ai schimburi de experiență, care să te ajute să-ți atingi niște obiective profesionale.

GEMENI

Dragoste– Mercur, guvernatorul tău, revine la mișcarea directă, din 2 ianuarie, prin casa relațiilor și-ți aduce mai multă armonie și înțelegere, dar și o comunicare eficientă cu partenerul de cuplu. Reiei discuții începute în luna decembrie și îți exprimi punctul de vedere, astfel încât să rezolvi unele conflicte apărute în raport cu perechea ta.
Bani – Cu Marte, planeta acțiunii, în tranzit prin zodia Capricorn, respectiv prin casa intereselor financiare, vei fi preocupat să gestionezi mai bine banii pe care îi deții cu alte persoane, să faci niște plăți, să achiți niște datorii sau să obții venituri suplimentare.
Muncă– Ultimele zile din săptămână sunt cele mai dinamice la locul de muncă, cu provocări, dar și cu oportunități în planul profesional.

Fii atent la propunerile care vin spre tine, pentru că este posibil să faci o schimbare de direcție!

RAC

Dragoste– Din 4 ianuarie, Marte, planeta acțiunii, începe să-ți traverseze sectorul relațiilor și căsătoriei și vei simți impulsul să-ți întărești legătura cu partenerul de cuplu, să fii mai implicat în viața de cuplu. De asemenea, recomandarea astrelor este să folosești constructiv energia lui Marte, să eviți conflicte și exteriorizarea unor nemulțumiri, care nu au legătură cu viața de cuplu.
Bani – Începi săptămâna cu preocupări administrative și financiare ale familiei și încerci să te organizezi mult mai bine din punct de vedere financiar.
Muncă– Mercur, astrul comunicării, își reia mersul normal, din 2 ianuarie, prin casa muncii și va ajuta în dialoguri și colaborarea la locul de muncă cu colegii și cei cu care ai în derulare proiecte.

Poți relua niște dialoguri începute în luna decembrie, să reiei proiecte și să-ți exprimi mult mai clar opiniile și ideile.

HOROSCOPUL saptamanii 1-7 ianuarie 2024.

LEU

Dragoste– Mercur, astrul comunicării, revine la mersul direct, din 2 ianuarie, și te ajută să înțelegi mai bine anumite chestiuni care s-au întâmplat în cuplu. Ai putea să-ți consolidezi relația, să fii mai cooperant și să asculți și punctul de vedere al partenerului.
Bani – Începi săptămâna cu preocupări pentru gestionarea banilor, faci plăți și încerci să administrezi cât mai bine sumele pe care le deții.
Muncă– Marte, planeta acțiunii, începe să traverseze, din 2 ianuarie, zodia Capricorn și va influența sectorul muncii, relațiile cu colegii sau cu partenerii cu care desfășori activități. Vei fi mai energic la locul de muncă, hotărât să-ți urmezi niște obiective, dar și foarte implicat în mai multe activități, care te pot suprasolicita. Ai grijă la modul în care rezolvi anumite chestiuni dificile, pentru că ar putea să apară conflicte, viziuni diferite în relația cu colegii.

Folosește pozitiv energia lui Marte și canalizează-ți energia într-o direcție constructivă!

FECIOARA

Dragoste– Mercur, guvernatorul tău, revine la mersul direct, din 2 ianuarie, și-ți aduce mai multă înțelegere și armonie cu familia. Poți relua niște dialoguri începute în luna decembrie, care vizează casa sau administrarea unor bunuri patrimoniale.
Din 4 ianuarie, Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze casa iubirii și aventurilor romantice și devii mai pasional, dar și hotărât să cucerești pe cineva sau să investești energie să-ți recucerești partenerul de cuplu.
Bani – În partea a doua a săptămânii te concentrezi pe aspectele financiare, mai ales dacă ai de rezolvat niște chestiuni care țin de casă și familie.
Muncă– Odată cu intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în sectorul pasiunilor și creativității, din 4 ianuarie, ai putea să-ți valorifici un hobby, de pe urma căruia să obții beneficii financiare.

Transformă o pasiune într-o sursă de venit!

BALANTA

Dragoste– Din 4 ianuarie, Marte, planeta acțiunii, începe să tranziteze casa vieții de familie și căminului și vei fi mai activ și implicat în rezolvarea unor chestiuni care țin de familie și casă. Singura atenționare este să ai grijă cum abordezi problemele, să nu-ți impui opiniile, să cooperezi și să dai dovadă de diplomație dacă vrei să rezolvi ușor ceva.
Bani – Finalul de săptămână îți aduce încasarea unor sume de bani și vei fi determinat să le administrezi cât mai bine, mai ales dacă ai avut cheltuieli mai mari în luna decembrie și ai umblat și la cardurile de credit.
Muncă– Mercur, planeta comunicării, își reia mișcarea directă, din 2 ianuarie, și îți facilitează comunicarea și interacțiunea cu ceilalți.

Poți acum să finalizezi niște discuții și negocieri începute în luna decembrie și să iei decizii în planul profesional.

SCORPION

Dragoste– Viața de cuplu și aspecte care țin de familie și cămin intră în vizorul tău în această săptămână și ești determinat să te organizezi mult mai bine cu toate treburile gospodărești, pentru a putea să-ți rezervi timp partenerului de cuplu.
Bani – Mercur, planeta comunicării, își reia mișcarea directă, din 2 ianuarie, și-ți aduce mai multă claritate și eficiență în sectorul banilor câștigați de la serviciu. Poți acum să finalizezi discuțiile și negocierile din luna decembrie pentru obținerea unei măriri salariale.
Muncă– Din 4 ianuarie, Marte, guvernatorul tău, întră în zodia Capricorn, pe sectorul comunicării, gândirii, informațiilor și acumulării de cunoștințe și vei fi interesat să negociezi sau să pregătești strategii pe termen lung. De asemenea, este un moment bun să-ți dezvolți abilitățile.

Marte îți oferă energie și determinare, dar și tendința de a fi mai autoritar. Prin urmare, recomandarea este pentru prudență, flexibilitate și cooperare.

SAGETATOR

Dragoste– Cu Venus, planeta iubirii, în tranzit prin zodia ta, ești deschis flirtului și cuceririlor până pe 23 ianuarie, ai farmec, te faci plăcut și impresionezi prin declarații, cunoștințe și experiență de viață.
Bani –Din 4 ianuarie, Marte, planeta acțiunii, intră în zodia Capricorn, respectiv pe sectorul banilor. Ești determinat și mai dinamic în planul financiar, cu dorință de a-ți mări veniturile, să-ți consolidezi situația financiară.
Muncă– Săptămâna aceasta te concentrezi pe aspecte legate de carieră și proiectele profesionale. Mercur, planeta comunicării, își reia mersul direct, din 2 ianuarie, prin casa personalității, și-ți aduce mai multă claritate și încredere în forțele proprii.

Este o perioadă bună pentru a-ți stabili obiectivele pe anul 2024.

HOROSCOPUL saptamanii 1-7 ianuarie 2024.

CAPRICORN

Dragoste – Mercur, planeta comunicării, își reia mișcarea directă, din 2 ianuarie, și-ți aduce mai multă claritate în înțelegerea unor frământări interioare, care au legătură cu trecutul. Închei un bilanț pe care l-ai început în decembrie anul trecut și privești cu încredere spre ce-ți rezervă viitorul.
Bani – Nu ești prea mulțumit de banii pe care îi ai la momentul actual, dar ai intenția să faci o schimbare, să ceri o mărire salarială sau să cauți să-ți suplimentezi veniturile.
Muncă – Marte, planeta acțiunii, intră din 4 ianuarie, în zodia Capricorn, în sectorul identității. Ești mai energic și determinat în setarea unor obiective profesionale și vei căuta să-ți stabilizezi poziția la serviciu, să te afirmi și să iei inițiative.

VARSATOR

Dragoste– Cu Marte, planeta acțiunii, din 4 ianuarie în tranzit prin casa subconștientului, izolării și trecutului, îți vei redirecționa energia spre interior, să identifici cum poți face o schimbare. Este un moment bun pentru reechilibrare și vindecare și găsirea unor răspunsuri la problemele care te frământă.
Bani – În prima jumătate de săptămână încerci să-ți faci niște socoteli, mai ales dacă vrei să planifici o călătorie.
Muncă– Mercur, planeta comunicării, își reia mișcarea directă, din 2 ianuarie, și este posibil să reiei niște proiecte pe care le discutai în decembrie anul trecut.

De asemenea, vrei să-ți consolidezi relațiile cu cei cu care lucrezi și discuți deschis ce anume nu a mers în relația voastră profesională, pentru a putea identifica viciile.

PESTI

Dragoste– Marte, planeta acțiunii, intră în 4 ianuarie în zodia Capricorn, respectiv în casa prietenilor și vieții sociale și vei investi mai multă energie în ieșiri și mărirea cercului de cunoscuți. Se dinamizează și axa sentimentală și este posibil să cunoști prin intermediul prietenilor sau lucrând la un proiect extraprofesional, pe cineva cu care să rezonezi.
Bani – În prima parte a săptămânii este posibil să recuperezi niște sume de bani împrumutate sau să încasezi o sumă, care a întârziat să intre în conturile tale.
Muncă– Din 2 ianuarie, odată cu revenirea lui Mercur la mișcarea directă, prin casa carierei, reiei niște dialoguri cu șefii, începute în luna decembrie a anului trecut.

Pentru că Mercur este guvernatorul casei relațiilor, este posibil să discuți sau să îmbunătățești termenii unei colaborări/contract.

Sursa : protv.ro

Foto : catine.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu