HOROSCOP-saptamana 13-19 iunie 2022.

HOROSCOP-saptamana 13-19 iunie 2022.

Berbec

Nativii din zodia Berbec au parte de un moment de bilanț. De asemenea, au de semnat multe documente și trebuie să rezolve mai multe lucruri, care nu mai pot suferi nici o amânare.

Taur

Nativii din zodia Taur au parte de recunoaștere la locul de muncă, dar și noroc de bani. Aceștia au parte de recunoașterea meritelor, oportunități de afaceri, dar și schimbări benefice în relația de cuplu, toate în această săptămână.

Gemeni

În această săptămână, nativii din zodia Gemeni vor încheia noi parteneriate, dau startul unor proiecte noi și definitivează situațiile incerte.Pe plan amoros, aleg să continue o relație care nu le-a adus prea mari satisfacții în trecut.

 Rac

În această săptămână, Racii vor munci mai mult, însă au parte de recunoaștere din partea șefilor și a colegilor. De asemenea, aceștia analizează niște proiecte și au talentul de a descoperi ceea ce nu funcționează.

Ce ne rezerva astrele in saptamana 13-19 iunie 2022 ?

 Leu

În această săptămână, Leii se simt plini de creativitate, își fac planuri de viitor alături de persoana iubită, își consolidează relația de cuplu, dar și imaginea la locul de muncă. Aceștia se încred în forțele proprii, iar asta se vede.

Fecioară

În această săptămână, nativii din zodia Fecioară demarează proiecte dragi sufletelor lor, rezolvă problemele apărute acasă și petrec timp în familie. Spre finalul săptămânii își încarc bateriile undeva pe la munte.

 Balanță

În această săptămână, nativii din zodia Balanță vor face drumuri scurte, ca să rezolve sarcinile de serviciu, însă vor avea timp și să iasă în oraș alături de prieteni. Spre finalul săptămânii se simt epuizați și speră să nu apară alte sarcini neprevăzute.

Scorpion

În această săptămână, nativii din zodia Scorpion muncesc pe cont propriu și reușesc să facă mai mulți bani. Aceștia își etalează talentele și astfel reușesc să prospere din punct de vedere financiar. Însă la finalul săptămânii simt că au nevoie și de relaxare.

Săgetător

În această săptămână, Săgetătorii au nevoie de ceilalți pentru a duce săptămâna de lucru la bun sfârșit. Aceștia se simt obosiți și au nevoie de o vacanță. Pe plan personal, apar discuții aprinse în cuplu.

HOROSCOPUL saptamanii 13-19 iunie 2022.

Capricorn

În această săptămână, nativii din zodia Capricorn le demonstrează șefilor că au planuri și idei foarte bune pentru a duce un proiect la bun sfârșit. Pe plan personal sunt implicați într-o relație secretă, care le poate afecta viața de cuplu.

HOROSCOPUL saptamanii 13-19 iunie 2022.

Vărsător

În această săptămână, Vărsătorii pun accent pe prietenii, proiecte de viitor și viața profesională. Aceștia pot face o schimbare importantă în viața lor, însă trebuie să aibă convingerea că aceasta este cea mai bună cale.

Pești

În această săptămână, Peștii cer sfaturi de la cei din jur, fiindcă nu pot lua singuri o decizie. Aceștia își doresc să se reinventeze, însă au nevoie de echilibru emoțional ca să poată să facă acest pas major în viața lor.

Sursa : wowbiz.ro

Foto : catine.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu