HOROSCOP-16-22 iulie 2023.

HOROSCOP-16-22 iulie 2023.

Ultimele zile cu nodurile lunare pe axa Taur-Scorpion. Urmează marea schimbare a axei nodurilor lunare pentru 18 luni și jumătate. Luna Nouă și ea în semnul compasiunii.

Timp accelerat de a intra în armonie cu partea noastră luminoasă. Ce structuri sunt mai atașate de umbră decât de partea noastră luminoasă. Vom vedea ce apune și ce răsare în viața noastră.

Ce polaritate trebuie reglată și care este programul nostru karmic în momentul de față?

Ce ne rezerva astrele in saptamana 16-22 iulie 2023 ?

Berbec

Trecerea nodului nord în semn aduce o tensiune. Este vorba despe lucruri care urmează să se transforme, lucruri care urmează să se schimbe. A venit timpul transformării. Această tensiune pe care o aduce schimbarea axei nodurilor lunare funcționează precum un recul. Ceva se transformă, ceva plesnește, acea vulnerabilitate pe care nodul sud în semnul Scorpionului a tot adus-o la suprafață în ultima perioadă. Faptul că nodul sud intră în semnul balanței este foarte important, noi trebuie să înțelegem care sunt acele relații care funcționează și care sunt acele relații care ne trag în jos.

Taur

A venit momentul să luați hotărâri semnificative și chiar nu mai este de glumit în ceea ce privește relaționarea cu ceilalți. În primul și primul rând trebuie să fim conștienți de greutatea pe care o aduce Venus, chiar dacă este vorba de o planetă mică, dar totuși este o planetă care simbolizează ceva pentru dumneavoastră, pentru că se află acum într-o poziție ușot conflictuală cu Uranus. Vorbește despre rupturi care mai mult sau mai puțin vin impuse de destin sau impuse de propria conștiință sau impuse de misiunea dumneavoastră karmică.

Gemeni

Unul dintre cele mai relevante aspecte pentru dumneavoastră este legat tot de schimbarea axei nodurilor lunare. Această cuadratură pe care Pluto o face până la sfârșitul anului cu nodurile lunare este un proces care ne ajută să ne angajăm într-un angajament, acela de a renaște. Este foarte important să vedeți ce este mai semnificativ, ce este mai importnat pentru dumneavoastră, luna nouă care va avea loc în semnul Racului, vorbește despre această simbolistică deosebită de a fi compasionali chiar cu cei care ne agresează cel mai mult.

Rac

Este evident ce are cea mai mare relevanță zilele acestea. Această cruce cardinală, care are loc cu soarele îns emnul dumneavoastră și nu doar atât, și cu luna. Această lună nouă concomitent cu schimbarea axei nodurilor lunare și în egală măsură opoziția conjuncției lună-soare cu pluto atrage o schimbare majoră în viața nativilor rac în ceea ce privește modul în care priviți o anumită problemă. Acum trebuie identificată problema, trebuie să urmărim în harta natală să vedem ce casă îl găzduiește pe Pluto, ce casă găzduiește zilele acestea Luna Nouă, conjuncția Lună-Soare, acelea sunt domeniile în care ni se cere această transformare radicală.

HOROSCOP-16-22 iulie 2023.

Leu

Pentru lei aș începe cu Venus, pentru că Venus această planetă guvernatoare a parteneriatelor zilele acestea face o echilibristică pe undeva cu nodul sud care intră în semnul lui Venus. Venus este găzduit de semnul dumneavoastră într-o poziție ușor agresată, este pe ultimele grade în semn. Oricum Vensus nu este atât de confortabil în Leu. Într-un aspect și de cuadratură cu Uranus, aflat în semn venusian și de asemenea un Venus care retrogradează din 22 iulie. Din multe puncte de vedere toate îl agresează pe Venus. Leii trebuie să fie atenți la orice formă de parteneriat.

Fecioară

Avem intrarea lui Marte în semnul dumneavoastră. Evident și Feciorele vor fi afectate de acest Venus care vine cu conflictele lui și mai ales de această cuadratură pe care o face Pluto pe grad anaretic în Capricorn cu nodurile lunare. Acest echilibru pe care îl doresc nativii Fecioară este un echilibru în care nis e permite să vindecăm anumite răni, trebuie să vedem acea zonă unde am rămas fără echilibru în viață pentru că Saturn și Neptun se găsesc în însuși semnul echilibrului emoțional, sufletesc și afilierii la divinitate.

Balanță

Sunt o zodie care își dă teza de doctorat în această perioadă, pentru că Venus se găsește într-o poziție cum rar o să-l vedem, atât de puternic amprentat în intenția Universului de a sugera să se facă ultimele reglaje de natură karmică în această perioadă. Se găsește într-o poziție suficient de specială încât să ne atragă atenția că ceva este în neregulă, s-ar putea să revină în viața dumneavoastră relații, ne referim aici la prieteni care la un moment dat au dispărut, relații care au un potențial benefic și să dispară, relații care au ceva distructiv.

Scorpion

Este foarte important acest ghidaj prin care nodurile lunare ne arată ce avem de făcut, care sunt casele astrale care găzduiesc nodurile luanre în harta natală, unde este nodul nord, unde este nodul sud? Nodul sud acum intră în balanță pe 17 iulie, el ne va vorbi despre capacitatea de a intra în legătură cu ceilalți. Scorpionii au o modalitate atipică de a intra în legătură cu ceilalți, instinctuală, pasională, pătimașă, fără reguli raționale, pur și simplu îmi place versus nu îmi place. Nu prea există cale de mijloc.

Săgetător

Sunt chiar foarte puternic impactați de această schimbare a axei nodurilor lunare, de această cruce cardinală Pluto opus cu Luna și cu Soarele pe axa Capricorn Rac și în nodurile lunare care peste două zile se gpsesc pe axa berbec-balanță. Un aspect care vorbește despr eun moment karmic de renaștere și care ne ghidează pentru a reintra în echilibru și pentru a ne da un nou sens în viață. Nativii săgetător pot reechilibra relații, care vor redeveni armonioase, care vor reintra pe un făgaș foarte pozitiv.

HOROSCOP-16-22 iulie 2023.

Capricorn

Cu adevărat este un marcaj, un moment puternic încărcat de semnificații karmice, această cruce cardinală care vă vizează în mod direct. Pluto este acum pe grad fatidic în semnul dumneavoastră opus cu Luna Nouă de peste două zile și în egală măsură vorbim despr efaptul că trebuie să descoperiți, grație intrării nodurilor lunare pe axa Berbec-Balanță trebuie să descoperiți cine sunt acele persoane cu care puteți face echipă șic are vă ajută să vindecați anumite situații. Capricornul vorbește despre responsabilitate, despre raportare și relaționare cu oamenii cu rang.

Vărsător

Această cruce cardinală este de asemenea de mare forță. Nodurile lunare intră pe o axă care ne va permite să demarăm ceva, să începem ceva în forță. Ne ajută și această Lună Nouă d epe data de 17 iulie. Avem o semicuadratură Jupiter -Neptun care și ea reprezintă un aspect karmic. Neptun care se regăsește pe gradul 27, Pești-Jupiter care se regăsește pe gradul 11 Taur fac ungi de 45 de grade, o semicuadratură care vine și ea cu tensiunea ei pentru dumenavoastră. Vă obligă să faceți lucrurile puțin diferit față de cum le-ați fi gândit inițial. Trebuie să vă adaptați rapid într-un context în care inițial ați gândit ceva și ulterior v-ați dat seama că ar fi mult mai bine să faceți lucrurile diferit.

Pești

Nici nu se poate imagina o configurație astrală de mai mare forță din multe puncte de vedere. În primul rând, luna nouă în semnul de apă, un semn prieten, o lună nouă care vorbește despre ceva ce ar trebui să începem într-un mod în care să ne gândim cu oarece compasiune și la cei din jur. În egală măsură intrarea nodurilor lunare pe axa berbec-balanță pe o zonă în care trebuie să integrăm energiile venusiene și marțiene, trebuie să învățăm, oricum nativii pești au o karmă foarte pozitivă din pucnt de vefdere spiritual, dar trebuie să lucrați foarte mult cu aceste energii venusiene până în 2025 și energii de tip yang pe tipicul lui marte.

Sursa : b1tv.ro

Foto : facebook.com

Distribuie pe:

Lasă un comentariu