Habarnism sau reavoință in opoziția de la Turda

Dupa alegerile locale , când Matei Cristian aflat la conducerea PNL, a zdrobit orice adversar politic , se pare că a scazut calitatea in opozitia firava condusa de liderul PSD Turda , habarnismul sau reavoința facandu-si loc in Consiliul Local Turda.

Este cel putin socant sa vezi ca din cele peste 100 de proiecte propuse spre votare opoziția a votat împotriva la aproape TOATE.

Fie că vorbim de o nouă aripa etnografică a muzeului de istorie, fie că vorbim de proiecte care duc Turda la un nivel european se pare ca e la moda sa fi contra pur si simplu.

Opoziție turdeană pare să se opună dezvoltării luând decizii împotriva cetățenilor chiar astfel că , alianța PSD+USR și rămășițelor PMP l-au luat pe NU în brațe.

Daca in consiliul local sunt împotriva oricărui proiect menit sa îmbunătățească calitatea vieții în oraș in afara consiliului sunt de-a dreptul disperati.

Astfel ,cei de la PMP , ajung să atace cetățenii chiar de pe pagină oficială a partidului .

vezi: La Turda PMP atacă cetățenii

Habarnism sau reavoință in opoziția de la Turda

Aceași disperare se vede și la USR, care condusi de presedintele ,,interzis,, de propriul partid, au făcut o alianță cu PSD la nici o săptămână după alegeri.

Asta dupa ce vreme de 4 ani au fost vehemenți împotriva PSD.

Interesele celor puțini aflați la conducerea USR si PMP primează și ambele partide nu au ținut cont de ce își doreau și așteptau votanții si susținătorii lor.

Orgoliile și războiul lor personal cu primarul Cristian Matei pare să le întunece judecată punând astfel cetățenii pe plan secundar.

Poate ar trebui ca liderul trandafiriu al opozitiei sa la atraga atentia ca in Consiliul Local se face administratie nu politica sau campanie electorala perpetua .

Vezi si : https://www.mediafax.ro/politic/pmp-nu-intra-in-parlament-basescu-a-esuat-dar-il-invoca-pe-iohannis-sa-reflecteze-cat-de-oportun-a-fost-sa-forteze-nota-19771392

Distribuie pe:

Lasă un comentariu