Guvernul compenseaza cu 25 de bani pretul la carburanti-Ministerul Apararii cumpara 231 de sisteme de rachete antiaeriene.

Guvernul compenseaza cu 25 de bani pretul la carburanti in timp ce Parlamentul da unda verde Ministerului Apararii sa cumpare 231 de sisteme de rachete antiaeriene.

Revezi si : minadestiri.ro/klaus-iohannis-recomanda-romanilor-sa-stranga-cureaua-dupa-ce-a-marit-la-25-din-pib-fondurile-pentru-armata

In timp ce tsunamiul crizelor parjoleste Romania , Ministerul Apararii gaseste rezurse la Parlament pentru rachetele Manpad si logistica aferenta in suma de 662,5 milioane de euro fara TVA.

Ministerul Apararii :

Solicităm aprobarea prealabilă a Parlamentului pentru Programul de înzestrare cu Tehnică Militară „Sistem de rachete antiaeriene cu bătaie apropiată/rază foarte scurtă de acţiune, portabil – MANPAD.

Sistemele sunt destinate structurilor din cadrul Forţelor Terestre, Forţelor Navale, Forţelor Aeriene şi Comandamentului pentru Operaţii Speciale care acţionează în mediul operaţional, constituit pe timp de pace din misiuni de apărare antiaeriană nemijlocită a unităţilor organice sau a unor obiective de interes pe teritoriul naţional şi pe timp de criză/război din misiuni de apărare antiaeriană nemijlocită a elementelor de dispozitiv şi infrastructură.

In tot acest timp , partidele din coalitia de guvernare , cauta solutii pentru a acoperi gaurile din buget prin aplicarea de mariri de accize si TVA pentru contribuabili.

Foto : wall-street.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu