Gradinita cu program prelungit Sfanta Maria-reabilitare,modernizare,extindere si echipare a infrastructurii educationale.

Gradinita cu program prelungit Sfanta Maria-reabilitare,modernizare,extindere si echipare a infrastructurii educationale.

Edilul Cristian Matei si Administratia Locala condusa de el continua lucrarile de modernizare si reabilitare a unitatilor educationale din Turda.

Pe pagina sa de facebook facebook.com/MateiCristianOctavian primarul Turzii mentioneaza :

14 mai 2021

În cursul zilei de ieri am semnat contractul de proiectare și executie aferent proiectului ”Reabilitarea, extinderea și dotarea Grădiniței cu program prelungit Sfânta Maria + Structura și Creșa nr. 5”.

Contractul are o valoare 7.079.072 lei și a fost atribuit către Asocierea S.C. DROSERA BUILDING BISTRITA S.R.L.- S.C. DROSERA COMSERV S.R.L.- S.C. ARHI BEAST S.R.L, prin lider de asociere S.C. DROSERA BUILDING BISTRITA S.R.L.

În cadrul proiectului vor fi realizate intervenții cu rol de reabilitare, modernizare, extindere și echipare a infrastructurii educaționale aferentă grădiniței și a creșei.

Astfel, elevii preșcolari și cadrele didactice își vor desfășura activitățile educaționale într-o locație modernă unde vor fi toate dotările necesare pentru a beneficia de o educație de calitate

Vezio modernizari in Turda : minadestiri.ro/matei-cristian-si-deviza-sa-niciodata-nu-voi-investi-prost-banii-turdenilor/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu