SuperLiga-Ghencea fierbe in asteptarea derby ului dintre FCSB si CFR Cluj din seara asta.

Ghencea fierbe in asteptarea derby ului dintre FCSB si CFR Cluj din seara asta.

Feroviarii au ratat calificarea in grupele Conference League dupa un retur greu in Turcia in fata celor de la Adana Demirspor iar acum se pot focusa doar pe jocurile din SuperLiga.

De cealalta parte,gazdele din seara asta au trecut cu mari emotii de bulgarii de la TSKA 1948,pentru trupa lui Becali urmand alte jocuri solicitante in Europa.

Conform celor de la FSCB ,in seara asta stadionul din Ghencea va fi neincapator,bucurestenii jucand pe arena pe care o considera ,,teren propriu,, dupa o pauza de mai multi ani.

Fortele de ordine sunt in alerta maxima avand in vedere amenintarile venite din partea ultrasilor de la CSA Steaua care au declarat ca vor pune piedici disputarii partidei.

Dincolo de aspectele extra sportive,fanii ambelor formatii asteapta un spectacol fotbalistic de exceptie,fiecare tabara dorindu-si toate punctele puse in joc.

Acest derby va fi primul meci din istoria primei divizii din România care va avea loc pe noul stadion din Ghencea.

Partida va incepe la orele 21.30 si ,conform gsp.ro ,va fi arbitrata la centru de Marcel Barsan ajutat la cele doua tuse de Mihai Marius Marica si Imre-Laszlo Bucsi ,arbitru de rezerva fiind Bogdan Dumitrache.

In camera VAR vor fi Cătălin Popa si Adrian Vornicu iar observatori Augustus Constantin si Viorel Anghelinei.

Foto : efainlacluj.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu