Gazonul Verde al Cluj Arena: Cât de bine rezistă după Maratonul Muzical UNTOLD?

Gazonul Verde al Cluj Arena: Cât de bine rezistă după Maratonul Muzical UNTOLD?

Editia UNTOLD 2023 a luat sfarsit insa controversele vis a vis de calitatea gazonului de pe Cluj Arena dupa trecerea peste acesta a sute de mii de festivalieri in week end ul recent incheiat ,sunt abia la inceput.

Cei care sufera insa cel mai mult in perioada din jurul datei de desfasurare a UNTOLD ului sunt sepcile rosii si fanii lor.

După ce ecoul muzicii și al bucuriei a răsunat pe stadionul Cluj Arena în timpul celebrului festival UNTOLD, este momentul să aruncăm o privire asupra gazonului, inima acestui loc spectaculos.

Odată ce mii de fani au dansat și s-au bucurat de muzică, unele întrebări apar inevitabil: cum rezistă gazonul după un eveniment atât de mare?

Cert este ca organizatorii si autoritatile depun eforturi de fiecare data pentru menținerea și îngrijirea gazonului de la Cluj Arena, asigurând că locul rămâne verde și primitor pentru toate evenimentele viitoare.

Cluj Arena a beneficiat de investiții semnificative în infrastructura gazonului. Gazonul este alcătuit din cele mai bune tipuri de iarbă, alese pentru durabilitatea și capacitatea de recuperare rapidă.

Înainte și după festival, expertii în îngrijirea gazonului aplică metode speciale pentru a menține sănătatea și aspectul impecabil al ierbii.

După terminarea festivalului UNTOLD, stadionul Cluj Arena angajează echipe de specialiști în îngrijirea gazonului pentru a restabili terenul în cea mai bună condiție. Acești profesioniști utilizează echipamente speciale și tehnici avansate pentru a reface zonele afectate și a asigura o creștere uniformă a ierbii.

După un eveniment major precum UNTOLD, programul de îngrijire al gazonului se intensifică. Acesta include tăierea ierbii la o înălțime corespunzătoare, aerisirea terenului, fertilizarea și udarea adecvată pentru a stimula regenerarea rapidă a gazonului.

Astfel,se iau măsuri pentru a acoperi zonele expuse, asigurând astfel o protecție suplimentară în timpul recuperării gazonului.

Pe lângă îngrijirea imediată, stadionul Cluj Arena include și perioade de odihnă și renovare pentru gazonul său. După un eveniment intensiv, se acordă timp terenului pentru a se reface complet înainte de a găzdui noi activități.

Un gazon sănătos și bine întreținut nu are doar un impact pozitiv asupra aspectului stadionului, ci și asupra experienței spectatorilor. Gazonul verde și primitor creează o atmosferă plăcută și confortabilă pentru evenimentele viitoare, inclusiv meciurile de fotbal, concerte și alte manifestări.

Gazonul de pe Cluj Arena este o parte esențială a experienței pe acest stadion emblematic. Cu o investiție semnificativă în infrastructură și o îngrijire atentă, acest gazon rezistă cu succes evenimentelor mari, precum festivalul UNTOLD.

Angajamentul față de calitatea și aspectul gazonului asigură că Cluj Arena va continua să fie un loc preferat pentru toți cei care îi trec pragul, oferind experiențe memorabile și înconjurând spectatorii cu o atmosferă vibrantă și prietenoasă.

Ramane de vazut daca dupa mega festivalul din acest an,gazonul de pe Cluj Arena va fi suficient de bine refacut pentru a asigura jocurile de fotbal pe care Universitatea Cluj le va disputa ,,acasa,, in SuperLiga 2023-2024.

Foto : jurnalul.ro , ziarulfaclia.ro si gsp.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu