FOTBAL-fotbalistii de la FC Bihor sunt in cantonament la Baile Felix.Fac cate doua antrenamente pe zi pana pe 9 februarie.

FOTBAL-fotbalistii de la FC Bihor sunt in cantonament la Baile Felix.

Sportivii fac cate doua antrenamente pe zi pana pe 9 februarie sub comanda lui Florin Farcas,fiind cazati la Hotel President din Baile Felix.

Multumit de conditiile de 5 stele oferite de Hotelul President precum si de campania de transferuri,Farcas a declarat :

I,,n primul rând, vreau să spun că avem condiţii bune de pregătire. Apoi, suntem tot timpul într-un proces de evaluare şi de căutări. Programul de cantonament este unul de acumulare şi încărcare, pentru că e important ca în această perioadă să ne pregătim bine.

Desfăşurăm programul de cantonament cu două antrenamente zilnice, antrenamente de intensitate destul de mare, ca încărcare şi volum. Toţi băieţii răspund bine, sunt receptivi. Suntem încrezători şi vrem ca echipa, din punct de vedere fizic, din punct de vedere tehnic, dar şi din punct de vedere tactic, să arate mai bine decât a arătat anul trecut.

Sunt mulţumit de campania de transferuri de până acum, pentru că toţi jucătorii care au venit, au venit la dorinţa mea, am urmărit jucătorii şi am ales aceşti jucători, pe considerentul că au fost jucători pe care i-am şi putut aduce. Sigur, poate mi-aş fi dorit şi alţi jucători, dar, ştiţi foarte bine şi dvs, că nu am putut să-i aducem, din mai multe motive, dar ce am adus, eu cred că sunt jucători care vin cu un plus de calitate, un plus de experienţă şi crează o concurenţă loială şi corectă pe compartimentele unde activează fiecare dintre ei.

Nu este încheiată campania de transferuri. Dacă vom găsi şi vom avea posibilitatea să mai aducem unul sau doi jucători, o să-i aducem, dar este foarte greu, pentru că cerinţele sunt foarte mari din punct de vedere financiar şi e greu să aduci un jucător de la un nivel superior la un nivel inferior. Însă, eu îmi doresc încă un jucător în compartimentul defensiv.,,

Lotul care se antreneaza la Baile Felix este alcatuit din : Mihai Pînzariu, Radu Bob şi Alexandru Mihai Cherman – portari; Călin Jurj, Vlad Gîsă, Ricardo Farcaș, Alexandru Stoian, Andrei Gal, Sergiu Bactăr, Tamas Paublusztig, Loren Ioviţă şi Krisztian Gagyi – fundaşi; Bogdan Vasile, Ionuţ Tănase, Sergiu Ciocan, Andrei Vînău, Florin Chitaș, Răzvan Gunie, George Cherman, Răzvan Săutiuţ, Vadim Calugher, Andrei Moga, Marius Gîdea şi Ionuţ Hebriştean – mijlocaşi; Sergiu Jurj, Marius Hosu şi Luca Tincău – atacanţi.

Foto : facebook.com/FC.BHOradea

Distribuie pe:

Lasă un comentariu