Emil Boc- Forumul public-privat din cadrul UNTOLD aduce împreună lideri din domeniul inovării și reprezentanți ai administrațiilor publice din peste 15 țări.

Forumul public-privat din cadrul UNTOLD aduce împreună lideri din domeniul inovării și reprezentanți ai administrațiilor publice din peste 15 țări

Cluj-Napoca: Forumul public-privat din cadrul UNTOLD aduce împreună lideri din domeniul inovării și reprezentanți ai administrațiilor publice din peste 15 țări

Am participat astăzi la deschiderea Forumului public-privat din cadrul Untold, eveniment care aduce la masa discuțiilor oameni de decizie și reprezentanți ai companiilor pentru a aborda cele mai recente trenduri și provocări ale industriei tech, oportunități și, nu în ultimul rând, creșterea capacității de colaborare între instituțiile publice și entitățile private, reunind astfel la Cluj peste 400 participanți.

Cu această ocazie, am transmis că parteneriatul public-privat reprezintă unul dintre cele mai bune modele de lucru pentru a inova, deoarece aduce împreună oameni cu expertiză, creează premise pentru dezvoltare sustenabilă și proiecte de impact pentru comunități și economie.

De asemenea, am subliniat că particularitatea Uniunii Europene este că suntem acasă indiferent de țara sau orașul în care ne aflăm, fie el Cluj-Napoca, Munchen, Valencia sau Varna. Avem această oportunitate extraordinară de a putea colabora indiferent de granițe, de a realiza proiecte și colaborări internaționale, ceva extraordinar pentru viitorul Europei și al Uniunii Europene.

Totodată, am transmis că arta și cultura sunt un limbaj unic, pe care toată lumea îl înțelege și e minunat că un eveniment precum Festivalul Untold poate reuni oameni din atâtea țări, cu foarte multă expertiză în diferite domenii care, iată, abordează pragmatic și serios lucruri de interes pentru un viitor mai bun pentru comunitățile noastre.

În deschidere au luat cuvântul:

Alfred Simonis, Președintele Camerei Deputaților

Bogdan-Gruia Ivan, Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării

Milena Stoycheva, Ministerul Inovării și Creșterii din Bulgaria

Maria Metz, CEO NTT DATA România

Foto : facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Distribuie pe:

Lasă un comentariu