Fonduri europene pentru retele de apa si canalizare in patru comune clujene.

Fonduri europene pentru retele de apa si canalizare in patru comune clujene.

𝐥𝐢𝐧 𝐓𝐢𝐬̦𝐞, 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣:

„𝐶𝑜𝑛𝑠𝑖𝑑𝑒𝑟 𝑐𝑎 𝑒 𝑖𝑚𝑝𝑜𝑟𝑡𝑎𝑛𝑡 𝑐𝑎 𝑟𝑒𝑡𝑒𝑎𝑢𝑎 𝑝𝑢𝑏𝑙𝑖𝑐𝑎 𝑑𝑒 𝑎𝑝𝑎 𝑠𝑖 𝑐𝑎𝑛𝑎𝑙𝑖𝑧𝑎𝑟𝑒 𝑎 𝑗𝑢𝑑𝑒𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑠𝑎 𝑡𝑖𝑛𝑎 𝑝𝑎𝑠𝑢𝑙 𝑐𝑢 𝑟𝑖𝑡𝑚𝑢𝑙 𝑑𝑒 𝑑𝑒𝑧𝑣𝑜𝑙𝑡𝑎𝑟𝑒 𝑎 𝑐𝑜𝑚𝑢𝑛𝑖𝑡𝑎𝑡𝑖𝑙𝑜𝑟. 𝑃𝑟𝑖𝑛 𝑖𝑛𝑡𝑒𝑟𝑚𝑒𝑑𝑖𝑢𝑙 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡𝑜𝑟 𝑙𝑢𝑐𝑟𝑎𝑟𝑖, 𝑖𝑛 𝑣𝑎𝑙𝑜𝑎𝑟𝑒 𝑑𝑒 48,8 𝑚𝑖𝑙𝑖𝑜𝑎𝑛𝑒 𝑑𝑒 𝑙𝑒𝑖, 𝑣𝑜𝑚 𝑐𝑟𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑎𝑟𝑖𝑎 𝑑𝑒 𝑎𝑐𝑜𝑝𝑒𝑟𝑖𝑟𝑒 𝑐𝑢 𝑎𝑐𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑢𝑡𝑖𝑙𝑖𝑡𝑎𝑡𝑖 𝑝𝑢𝑏𝑙𝑖𝑐𝑒, 𝑜𝑓𝑒𝑟𝑖𝑛𝑑 𝑢𝑛𝑢𝑖 𝑛𝑢𝑚𝑎𝑟 𝑠𝑒𝑚𝑛𝑖𝑓𝑖𝑐𝑎𝑡𝑖𝑣 𝑑𝑒 𝑐𝑙𝑢𝑗𝑒𝑛𝑖 𝑐𝑜𝑛𝑑𝑖𝑡𝑖𝑖 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑢𝑛 𝑡𝑟𝑎𝑖 𝑑𝑒𝑐𝑒𝑛𝑡”.

Consiliul Judetean Cluj informeaza pe pagina sa https://www.facebook.com/cjcluj :

𝐑𝐞𝐭𝐞𝐥𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐩𝐚 𝐬𝐢 𝐜𝐚𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐩𝐚𝐭𝐫𝐮 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐞 𝐜𝐥𝐮𝐣𝐞𝐧𝐞 𝐯𝐨𝐫 𝐟𝐢 𝐞𝐱𝐭𝐢𝐧𝐬𝐞 𝐬𝐢 𝐦𝐨𝐝𝐞𝐫𝐧𝐢𝐳𝐚𝐭𝐞 𝐜𝐮 𝐟𝐨𝐧𝐝𝐮𝐫𝐢 𝐞𝐮𝐫𝐨𝐩𝐞𝐧𝐞

Fonduri europene pentru retele de apa si canalizare., Fonduri europene pentru retele de apa si canalizare in patru comune clujene., Stiri Turda - MinaDeStiriPreședintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a semnat Fonduri europene pentru retele de apa si canalizare., Fonduri europene pentru retele de apa si canalizare in patru comune clujene., Stiri Turda - MinaDeStiriautorizația de construire pentru executarea lucrărilor de extindere și reabilitare a rețelelor de alimentare cu apă Fonduri europene pentru retele de apa si canalizare., Fonduri europene pentru retele de apa si canalizare in patru comune clujene., Stiri Turda - MinaDeStiriși canalizare din nu mai puțin de patru comune situate în Zona Metropolitană: Apahida, Baciu, Feleacu și Florești.

Fonduri europene pentru retele de apa si canalizare., Fonduri europene pentru retele de apa si canalizare in patru comune clujene., Stiri Turda - MinaDeStiriAceastă nouă investiție este parte componentă a mega-proiectului european în valoare de 355,6 milioane de euro finanțat prin intermediul Programului Operațional Infrastructură Mare – POIM 2014-2020.

Fonduri europene pentru retele de apa si canalizare., Fonduri europene pentru retele de apa si canalizare in patru comune clujene., Stiri Turda - MinaDeStiriFonduri europene pentru retele de apa si canalizare., Fonduri europene pentru retele de apa si canalizare in patru comune clujene., Stiri Turda - MinaDeStiriÎn ceea ce privește comuna 𝐀𝐩𝐚𝐡𝐢𝐝𝐚, proiectul prevede extinderea și reabilitarea conductei de aducțiune a apei pe o lungime de 4.800 de metri, respectiv a rețelei de distribuție pe o lungime totală cumulată de cca. 18.000 de metri, din care jumătate reprezintă rețele noi. Rețeaua de canalizare va fi extinsă, și ea, pe o lungime de 25.000 de metri. La aceste investiții se mai adaugă alte șapte stații de pompare a apei potabile și a celei uzate, dar și patru rezervoare de apă, din care trei construite de la zero.

Fonduri europene pentru retele de apa si canalizare., Fonduri europene pentru retele de apa si canalizare in patru comune clujene., Stiri Turda - MinaDeStiriÎn comuna 𝐁𝐚𝐜𝐢𝐮 conducta de aducțiune va fi extinsă pe o lungime de cca. 16.500 de metri, în timp ce rețeaua de distribuție existentă, în lungime de 5.050 de metri, va fi reabilitată în totalitate. Proiectul mai prevede extinderea rețelei de canalizare pe o lungime de 2.400 de metri, construirea a două noi stații de pompare și a unui rezervor de înmagazinare a apei.

Fonduri europene pentru retele de apa si canalizare., Fonduri europene pentru retele de apa si canalizare in patru comune clujene., Stiri Turda - MinaDeStiriLa 𝐅𝐞𝐥𝐞𝐚𝐜𝐮 conducta de aducțiune va fi extinsă pe o lungime de aproape 5.700 de metri, la aceasta urmând a fi conectate noi rețele de distribuție a apei cu o lungime cumulată de 22.300 de metri. Investiția mai prevede construirea a două noi stații de pompare, a unui rezervor și a unei stații de clorinare.

Fonduri europene pentru retele de apa si canalizare., Fonduri europene pentru retele de apa si canalizare in patru comune clujene., Stiri Turda - MinaDeStiriNu în ultimul rând, comuna 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐞𝐬̦𝐭𝐢 va beneficia de extinderea rețelei de aducțiune pe o lungime de 650 de metri, respectiv a rețelelor de distribuție pe o lungime totală de 7.850 de metri, din care cca. 5.500 metri reprezintă conducte noi. Sistemul va fi completat de patru noi stații de pompare a apei potabile și a celei uzate, dar și de trei rezervoare de înmagazinare a apei.

Pe aceiasi tema : https://minadestiri.ro/lucrari-ample-ale-companiei-de-apa-somes/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu