Sticla Ariesul Turda a gasit antidotul impotriva virusilor verzi de la Sanatatea-Florin Pampea aduce primele puncte din deplasare.

Sticla Ariesul Turda a gasit antidotul impotriva virusilor verzi de la Sanatatea iar Florin Pampea aduce primele puncte din deplasare.

Vezi si : https://minadestiri.ro/sticla-ariesul-turda-joaca-maine-in-deplasare-cu-sanatatea-cluj/

Turdenii au intrat foarte montati in teren si au deschis scorul in minutul 2 prin Budin la o lovitura libera executata de Salcau : 0-1.

Dupa gol insa virusii au pus stapanire pe minge mai mult fara ocazii importante.

A urmat o perioada de joc confuz de ambele parti si abia in minutul 14 apare prima ocazie la poarta Turzii cu un sut ratat a lui Goga pentru ca in minutul 16 sa se consume inca o ocazie pt virusi ratata de asemenea.

Doua minute mai tarziu Budin suteaza cu latul la poarta gazdelor fara efect pe tabela.

In minutul 17 Onciu gafeaza ca un incepator si Turda este egalata : 1-1.

In minutul 31 in urma unui corner , lovitura de cap a lui Goga il loveste pe Tilinca care ,,respinge,, de pe linia portii oaspetilor pentru ca in minutul 36 Diosan sa loveasca bara virusilor.

Minutul 44 aduce o mare ocazie a lui Florin Dan care suteaza in plasa laterala iar pauza gaseste echipele la egalitate : 1-1.

Pe aceiasi tema : https://stiriturda.net/liga-a-iii-a-sticla-ariesul-turda-dispune-pe-teren-propriu-de-avantul-reghin-turdenii-au-cedat-pe-teren-propriu-doar-in-fata-liderului-cs-hunedoara/?swcfpc=1

Repriza a doua debuteeaza cu ratarea lui Veres din pozitie de unu la unu cu portarul gazdelor din minutul 56 pentru ca apoi Sanatatea sa preia initiativa fiind mai incisiva.

Minutul 84 aduce o lovitura libera excelent execitata de Chis insa Cotarla scoate de la vinclu.

Sticla pune presiune in ultimele minute la poarta virusilor si cand nu se mai astepta nimeni , in primul minut de prelungiri , Cobarzan inscrie la o faza confuza in careul gazdelor, aducand cele trei puncte la Turda.

Partida se termina cu victoria cu 2-1 a turdenilor care astfel aduc primele puncte din deplasare in acest sezon.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu