STICLA ARIESUL TURDA-final de an competitional pentru Centrul de Copii si Juniori sarbatorit alaturi de edilul Matei Cristian.

Final de an competitional pentru Centrul de Copii si Juniori sarbatorit alaturi de edilul Matei Cristian.

Chiar daca juniorii U19 participa la turneul zonal desfasurat la Alba Iulia avand de disputat 4 jocuri in urmatoarele 5 zile , festivitatea de incheiere a editiei 2021-2022 a competitiei rezervate juniorilor a avut loc ieri.

Prezenta primarului Matei Cristian in mijlocul copiilor este un mesaj puternic din partea sa si a administratiei pe care o conduce , ca viitorul sportului turdean sunt copiii.

Vezi si : minadestiri.ro/artur-podar-face-lumina-si-spune-ca-sticla-ariesul-turda-nu-inseamna-doar-echipa-de-seniori

Matei Cristian a tinut sa transmita un mesaj pe pagina sa de facebook in care reitereaza sustinerea sa pentru sportul turdean :

,,În cursul zilei de ieri am avut plăcerea să fiu alături de sportivii de la clubul Sticla Arieșul Turda la încheierea sezonului fotbalistic.

Susținem sportul turdean și ne dorim ca tinerele talente să facă performanță la Turda. Pe această cale, vă informăm că 𝒂 𝒇𝒐𝒔𝒕 𝒆𝒎𝒊𝒔𝒂̆ 𝒂𝒖𝒕𝒐𝒓𝒊𝒛𝒂𝒕̦𝒊𝒂 𝒅𝒆 𝒄𝒐𝒏𝒔𝒕𝒓𝒖𝒊𝒓𝒆 𝒂 𝑩𝒂𝒛𝒆𝒊 𝑺𝒑𝒐𝒓𝒕𝒊𝒗𝒆, 𝒕𝒊𝒑 𝟏, pe strada Stadionului, urmând să fie demarate lucrările în cel mai scurt timp.

Final de an competitional pentru Centrul de Copii si Juniori sarbatorit alaturi de edilul Matei Cristian., STICLA ARIESUL TURDA-final de an competitional pentru Centrul de Copii si Juniori sarbatorit alaturi de edilul Matei Cristian., Stiri Turda - MinaDeStiriAstfel, alături de Sala Polivalentă, vom avea în orașul nostru încă o bază sportivă modernă cu 1 teren de fotbal la nivel de acreditare UEFA și 1 teren mai mic.

Final de an competitional pentru Centrul de Copii si Juniori sarbatorit alaturi de edilul Matei Cristian., STICLA ARIESUL TURDA-final de an competitional pentru Centrul de Copii si Juniori sarbatorit alaturi de edilul Matei Cristian., Stiri Turda - MinaDeStiriTotodată, vă reamintim că au fost depuse la Compania Națională de Investiții cereri de finanțare pentru 𝗶̂𝗻𝗳𝗶𝗶𝗻𝘁̦𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗮 𝟮 𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝗲 𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁𝗶𝘃𝗲 𝗹𝗮 𝗟𝗶𝗰𝗲𝘂𝗹 𝗧𝗲𝗼𝗿𝗲𝘁𝗶𝗰 𝗟𝗶𝘃𝗶𝘂 𝗥𝗲𝗯𝗿𝗲𝗮𝗻𝘂 𝘀̦𝗶 𝗹𝗮 𝗖𝗼𝗹𝗲𝗴𝗶𝘂𝗹 𝗡𝗮𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗠𝗶𝗵𝗮𝗶 𝗩𝗶𝘁𝗲𝗮𝘇𝘂𝗹. La acest moment cererile sunt în faza de evaluare, dar avem speranța că în viitorul apropiat vom primi finanțare și pentru aceste proiecte utile.

Prin toate aceste proiecte ne dorim să încurajăm tinerii să practice activități fizice, în cele mai bune condiții.,,

Foto : facebook.com/MateiCristianOctavian

Distribuie pe:

Lasă un comentariu