Festivalul Verde la Turda-activitatile zilei a treia.

Festivalul Verde la Turda-activitatile zilei a treia.

, Festivalul Verde la Turda-activitatile zilei a treia., Stiri Turda - MinaDeStiri Ziua 3 – Festivalul Verde la Turda.

Lecții de ecologie aplicate.

Vezi si : minadestiri.ro/activitati-de-plantare-de-materiale-dendrofloricole-in-curtea-scolilor-si-gradinitelor

, Festivalul Verde la Turda-activitatile zilei a treia., Stiri Turda - MinaDeStiriContinuăm și în a treia zi cu activităţi de ecologizare susținute de operatorul de salubritate menajeră Supercom, prin acțiuni de salubrizare și igienizare a platformelor subterane de colectare a deșeurilor în zona Micro 3, respectiv pe strada Calea Victoriei nr. 102-104 și strada Lianelor nr. 8, conform planului de activități stabilit.

, Festivalul Verde la Turda-activitatile zilei a treia., Stiri Turda - MinaDeStiriDe asemenea, partenerii de la Supercom vor împărți la asociațiile de proprietari din această zonă flyere care conțin informații despre colectarea selectivă corectă a deșeurilor pe cele patru direcții (deșeuri reziduale/menajere, plastic/metal, hârtie/carton şi deșeuri din sticlă.

, Festivalul Verde la Turda-activitatile zilei a treia., Stiri Turda - MinaDeStiriLe mulțumim celor de la Supercom pentru susținere, interes și implicare.

, Festivalul Verde la Turda-activitatile zilei a treia., Stiri Turda - MinaDeStiriÎn același timp, se continuă pregătirile și în Parcul Central pentru data de 25 mai 2023, ziua a patra a Festivalului Verde la Turda, unde sunt așteptați peste 200 de copii la activități interactive, culinare, sportive și interesante.

, Festivalul Verde la Turda-activitatile zilei a treia., Stiri Turda - MinaDeStiriMulțumim pentru sprijin echipelor de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, Domeniului Public Turda, Companiei de Apă Arieș, Băncii Regionale pentru Alimente Cluj şi TUP Turda.

, Festivalul Verde la Turda-activitatile zilei a treia., Stiri Turda - MinaDeStiriTrăiește curat, colectează separat!

Foto : facebook.com/PrimariaTurdaOficial

Distribuie pe:

Lasă un comentariu