Fermierii pot depune cererile până în 1 Februarie

Fermierii pot depune cererile până în 1 februarie

VEZI ȘI: S-A LANSAT PLATFORMA DE VACCINARE

Potrivit comunicatului emis de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, fermierii au termen până în data de 01 Februarie 2021 inclusiv pentru depunerea cererilor pentru rambursarea ajutorului de stat pentru cantitățile de motorină achiziţionate şi utilizate în agricultură, aferente perioadei 01 octombrie – 31 decembrie 2020 (trim. IV al anului 2020).

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale

📌 Fermierii depun la APIA Cererile de plată pentru rambursarea ajutorului de stat pentru cantităţile de motorină aferente trimestrului IV al anului 2020 🚜🚜🚜

🔖 Astfel, până la data de 01 februarie 2021 inclusiv, se depun Cererile de plată pentru rambursarea ajutorului de stat pentru cantităţile de motorină achiziţionate şi utilizate în agricultură, aferente perioadei 01 octombrie – 31 decembrie 2020 (trim. IV al anului 2020).

📝 Cererile se depun la Centrele Judeţene ale APIA, respectiv al Municipiului Bucureşti, de către administrator/reprezentantul legal sau împuternicitul acestuia, caz în care împuternicirea este emisă de către administratorul /reprezentantul legal şi este însoţită de copia actului de identitate al persoanei împuternicite.

✅ Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenţei dintre rata accizei standard şi rata accizei reduse (stabilită la 21,00 euro/1000 litri) pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură a cărui valoare unitară este de 1,5258 lei/litru.

📕 Documentele care trebuie să însoțească cererile de plată pentru rambursare pentru sectorul vegetal, zootehnic sau cel de îmbunătățiri funciare pot fi consultate în comunicatul de presă al APIA, disponibil la link-ul:
http://www.apia.org.ro/files/news_files/CP_Depunere_cereri_motorina_trim_IV_2020_05.01.2021.pdf

Fermierii pot depune cererile până în 1 Februarie

Sursa Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale

Distribuie pe:

Lasă un comentariu