Federatia Internationala de Tenis pentru Cupa Davis-meciul Romania-Peru se va juca la Cluj Napoca in Sala Polivalenta.

Cu toate ca in Romania situatia pandemica este critica Federatia Internationala de Tenis pentru Cupa Davis a hotarat ca meciul Romania-Peru sa se joace la Cluj Napoca in Sala Polivalenta.

Ca argument s-a adus exemplul implicarii primarului Emil Boc in organizarea evenimentelor gen partide din Billie Jean King Cup sau Transylvania Open.

Vezi si : https://minadestiri.ro/simona-halep-dezamagita-de-lipsa-spectatorilor/

Comitetul ITF si-a motivat decizia spunand :

Având în vedere facilităţile medicale disponibile şi aprecierea comitetului potrivit căreia Protocoalele ITF Covid-19 sunt suficient de robuste pentru a permite unei întâlniri să funcţioneze în siguranţă, chiar şi cu niveluri ridicate de Covid-19, membrii Comitetului au votat în favoarea disputării acestei întâlniri aşa cum era planificată iniţial, în România.

Pe aceiasi tema : https://stiriturda.net/anunt-de-ultima-ora-despre-fed-cup/?swcfpc=1

Federaţia Peruană de Tenis a solicitat ITF ca acest meci să se dispute într-o altă ţară ,miza acestei partide fiind una foarte importantă, în condiţiile în care echipa care va câştiga va juca anul viitor în calificările Cupei Davis pentru şansa de a se califica între cele mai bune 16 echipe naţionale din lume la turneul final al Cupei Davis din 2022.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu