Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate.

Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate.

Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Stiri Turda - MinaDeStiri 𝐋𝐚 𝐧𝐢𝐯𝐞𝐥𝐮𝐥 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐂𝐥𝐮𝐣 𝐧𝐮 𝐞𝐱𝐢𝐬𝐭𝐚 𝐝𝐫𝐮𝐦𝐮𝐫𝐢 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐧𝐞 𝐛𝐥𝐨𝐜𝐚𝐭𝐞 𝐭𝐫𝐚𝐟𝐢𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐫𝐮𝐭𝐢𝐞𝐫

Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Stiri Turda - MinaDeStiri 𝙋𝒆𝙨𝒕𝙚 420 𝙙𝒆 𝒕𝙤𝒏𝙚 𝙙𝒆 𝒎𝙖𝒕𝙚𝒓𝙞𝒂𝙡 𝙖𝒏𝙩𝒊𝙙𝒆𝙧𝒂𝙥𝒂𝙣𝒕 𝒂𝙪 𝙛𝒐𝙨𝒕 𝒇𝙤𝒍𝙤𝒔𝙞𝒕𝙚 𝙞𝒏 𝒊𝙣𝒕𝙚𝒓𝙫𝒆𝙣𝒕𝙞𝒊𝙡𝒆 𝒑𝙚 𝙙𝒓𝙪𝒎𝙪𝒓𝙞𝒍𝙚 𝙟𝒖𝙙𝒆𝙩𝒆𝙣𝒆

Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Stiri Turda - MinaDeStiri Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic în legătură cu faptul că, în cursul dimineţii zilei de marți, 16 ianuarie a.c., pe raza judeţului Cluj nu există drumuri judeţene blocate traficului rutier. Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Stiri Turda - MinaDeStiri Totuși, din cauza căderilor de zăpadă și a Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Stiri Turda - MinaDeStiri temperaturilor negative înregistrate, pe mai multe sectoare de drum se circulă în condiții de iarnă.

Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Stiri Turda - MinaDeStiri În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de luni, 15 ianuarie a.c., s-a acţionat pe 6 drumuri județene situate pe raza Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Stiri Turda - MinaDeStiri 𝕫𝕠𝕟𝕖𝕚 ℍ𝕦𝕖𝕕𝕚𝕟. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 6 utilaje. Tot în această zonă, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 11 drumuri județene, cu 9 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 90 de tone de material antiderapant.

Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Stiri Turda - MinaDeStiri Pe drumurile judeţene situate în Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Stiri Turda - MinaDeStiri 𝕫𝕠𝕟𝕒 𝔾𝕚𝕝𝕒𝕦, în cursul zilei de ieri s-a intervenit, inclusiv prin revizii, pe 11 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 4 utilaje. Tot în această zonă, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe 13 drumuri județene, cu 10 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 72 de tone de material antiderapant.

Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Stiri Turda - MinaDeStiri Pe drumurile judeţene situate în Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Stiri Turda - MinaDeStiri 𝕫𝕠𝕟𝕒 𝕋𝕦𝕣𝕕𝕒, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 2 drumuri judeţene, cu 2 utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 8 drumuri județene, cu 11 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 62,5 tone de material antiderapant.

Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Stiri Turda - MinaDeStiri Pe drumurile judeţene situate în Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Stiri Turda - MinaDeStiri 𝕫𝕠𝕟𝕒 𝔾𝕙𝕖𝕣𝕝𝕒, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 12 drumuri judeţene, cu 6 utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 12 drumuri județene, cu 6 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 100 de tone de material antiderapant.

Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Stiri Turda - MinaDeStiri Pe drumurile judeţene situate în Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Stiri Turda - MinaDeStiri 𝕫𝕠𝕟𝕒 𝔻𝕖𝕛, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 12 drumuri judeţene, cu 10 utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 10 drumuri județene, cu 8 utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 100 de tone de material antiderapant.

Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Stiri Turda - MinaDeStiri În continuare, se acţionează cu utilaje cu lamă pentru degajarea carosabilului de zăpadă și lărgirea căii de rulare, precum şi cu materiale antiderapante, inclusiv sare, pentru combaterea fenomenului de polei în zonele unde se impune acest lucru.

Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Fara drumuri blocate la nivelul judetului Cluj-420 de tone de material antiderapant utilizate., Stiri Turda - MinaDeStiri De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Foto : facebook.com/cjcluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu