Fake News ordinar, marca USR

Jurnalistul Dan Bucura a scos în evidență zilele acestea un Fake News ordinar, marca USR.

Se pare că primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a fost atacată în trafic. Doar că în urma cercetărilor făcute de poliție pe camerele de supraveghere aflate pe traseu nu apare nici un atac.

Exact ca la Turda, unde USRPLUS Turda se folosesc de fake News pentru a dezinforma.

Vezi și: Oamenii ,,noi,, de la USRPlus Turda vor ca legea să nu se aplice pentru ei.

„Haideți să vă dau, în exclusivitate, o bombă! Voi demasca aici un FAKE NEWS de proporții! Și abia aștept să văd reacția celor care sar ca arși când zic ceva de primarul Clotilde Armand:
❗Știți cu toții că pe doamna primar o „urmărește” mafia. Zilele trecute doamna Armand a aruncat bomba: un ticălos ar fi atacat-o la semafor și a încercat să intre peste ea în mașină. Imediat au sărit toți colegii săi, s-a introdus rapid placa cu mafia și gata isteria..
❗Acum vine bomba! Clotilde Armand a refuzat să depună plângere împotriva presupusului agresor! Ea doar a sunat la poliție și i-a informat despre incident! Când a fost invitata să scrie plângere, a refuzat. De ce?
❗Abia acum vă rog să stați jos! Chiar și fără plângere, oamenii legii au luat la puricat imaginile de pe camerele video din intersecția indicată de primar. Nu există niciun agresor! Mașina primarului trece nestingherita pe tot traseul..
Deci Fake News ordinar, marca USR! Ăsta este nivelul și până aici s-a ajuns. Știu, unii încă vor găsi scuze..”

Sursa foto și citat: Dan Bucura

Distribuie pe:

Lasă un comentariu