Extinderea retelelor de apa si canalizare in Mociu.

Consiliul Judetean Cluj anunta extinderea retelelor de apa si canalizare in Mociu.

𝘼𝙡𝙞𝙣 𝙏𝙞𝙨𝙚, 𝙥𝙧𝙚𝙨𝙚𝙙𝙞𝙣𝙩𝙚𝙡𝙚 𝘾𝙤𝙣𝙨𝙞𝙡𝙞𝙪𝙡𝙪𝙞 𝙅𝙪𝙙𝙚𝙩𝙚𝙖𝙣 𝘾𝙡𝙪𝙟:

„𝘊𝘳𝘦𝘴𝘵𝘦𝘳𝘦𝘢 𝘤𝘢𝘭𝘪𝘵𝘢𝘵𝘪𝘪 𝘷𝘪𝘦𝘵𝘪𝘪 𝘪𝘯 𝘻𝘰𝘯𝘢 𝘳𝘶𝘳𝘢𝘭𝘢 𝘱𝘳𝘦𝘴𝘶𝘱𝘶𝘯𝘦, 𝘪𝘯 𝘮𝘰𝘥 𝘰𝘣𝘭𝘪𝘨𝘢𝘵𝘰𝘳𝘪𝘶, 𝘦𝘹𝘵𝘪𝘯𝘥𝘦𝘳𝘦𝘢 𝘴𝘢𝘶 𝘪𝘯𝘧𝘪𝘪𝘯𝘵𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘥𝘦 𝘯𝘰𝘪 𝘳𝘦𝘵𝘦𝘭𝘦 𝘦𝘥𝘪𝘭𝘪𝘵𝘢𝘳𝘦. 𝘗𝘳𝘪𝘯 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘳𝘮𝘦𝘥𝘪𝘶𝘭 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘦𝘪 𝘪𝘯𝘷𝘦𝘴𝘵𝘪𝘵𝘪𝘪 𝘪𝘯 𝘷𝘢𝘭𝘰𝘢𝘳𝘦 𝘥𝘦 𝘱𝘦𝘴𝘵𝘦 320 𝘥𝘦 𝘮𝘪𝘪 𝘥𝘦 𝘦𝘶𝘳𝘰, 𝘤𝘤𝘢. 50 𝘥𝘦 𝘨𝘰𝘴𝘱𝘰𝘥𝘢𝘳𝘪𝘪 𝘷𝘰𝘳 𝘣𝘦𝘯𝘦𝘧𝘪𝘤𝘪𝘢 𝘥𝘦 𝘢𝘱𝘢 𝘱𝘰𝘵𝘢𝘣𝘪𝘭𝘢 𝘴𝘪 𝘤𝘢𝘯𝘢𝘭𝘪𝘻𝘢𝘳𝘦”.

Consiliul Judetean Cluj :

Extinderea retelelor de apa si canalizare in Mociu., Extinderea retelelor de apa si canalizare in Mociu., Stiri Turda - MinaDeStiri 𝗜𝗻𝗰𝗲𝗽 𝗹𝘂𝗰𝗿𝗮𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝗲𝘅𝘁𝗶𝗻𝗱𝗲𝗿𝗲 𝗮 𝗿𝗲𝘁𝗲𝗹𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗮𝗽𝗮 𝘀𝗶 𝗰𝗮𝗻𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲 𝗶𝗻 𝗹𝗼𝗰𝗮𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗠𝗼𝗰𝗶𝘂 .

Președintele Consiliului Județean, domnul Alin Tişe, a semnat autorizația de construire necesară demarării proiectului de extindere a rețelelor de alimentare cu apă potabilăExtinderea retelelor de apa si canalizare in Mociu., Extinderea retelelor de apa si canalizare in Mociu., Stiri Turda - MinaDeStiri și canalizare a satului Mociu din comuna cu același nume.

Extinderea retelelor de apa si canalizare in Mociu., Extinderea retelelor de apa si canalizare in Mociu., Stiri Turda - MinaDeStiriÎn prezent, localitatea Mociu dispune de rețele de alimentare cu apă potabilă și de canalizare menajeră funcționale. Însă, datorită extinderii zonelor destinate locuirii, pe mai multe capete de străzi există gospodării care nu sunt racordate la aceste rețele.

În acest context, pentru alimentarea cu apă a tuturor locuințelor de pe raza localității Mociu care nu beneficiază de acest serviciu edilitar, rețeauaExtinderea retelelor de apa si canalizare in Mociu., Extinderea retelelor de apa si canalizare in Mociu., Stiri Turda - MinaDeStiri va fi extinsă pe o lungime de aproximativ 1.900 de metri.

De asemenea, rețeaua de canalizare va fi extinsă și ea pe o lungime de peste 1.200 de metri. Noile conducte vor fi conectate la rețelele publice existente.

Extinderea retelelor de apa si canalizare in Mociu., Extinderea retelelor de apa si canalizare in Mociu., Stiri Turda - MinaDeStiri În valoare totală de 1.576.100 de lei, investiția va fi realizată de Primăria comunei Mociu. După finalizarea acesteia, rețelele vor fi preluate în sistem centralizat de către Compania de Apă Someș S.A., operator regional în cadrul căruia Consiliul Județean Cluj este acționar majoritar și care asigură serviciile de alimentare cu apă potabilă și distribuție a apei uzate în peste 280 de localități urbane și rurale din județele Cluj, Sălaj și Mureș.

Foto : https://www.facebook.com/cjcluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu