Consiliul Judetean Cluj-extinderea retelei de canalizare in Aghiresu.

Consiliul Județean Cluj a emis certificatul de urbanism necesar în vederea derulării proiectului de extindere a rețelei de canalizare în Aghireșu Sat, comuna Aghireșu.

𝐀𝐥𝐢𝐧 𝐓𝐢ș𝐞, 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣:

„𝘌𝘴𝘵𝘦 𝘪𝘮𝘱𝘰𝘳𝘵𝘢𝘯𝘵 𝘴𝘢 𝘦𝘹𝘵𝘪𝘯𝘥𝘦𝘮 𝘤𝘢𝘯𝘢𝘭𝘪𝘻𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘮𝘦𝘯𝘢𝘫𝘦𝘳𝘢 𝘪𝘯 𝘪𝘯𝘵𝘳𝘦𝘢𝘨𝘢 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘭𝘪𝘵𝘢𝘵𝘦, 𝘢𝘴𝘵𝘧𝘦𝘭 𝘪𝘯𝘤𝘢𝘵 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵 𝘴𝘦𝘳𝘷𝘪𝘤𝘪𝘶 𝘴𝘢 𝘧𝘪𝘦 𝘧𝘶𝘳𝘯𝘪𝘻𝘢𝘵 𝘪𝘯 𝘮𝘰𝘥 𝘯𝘦𝘥𝘪𝘴𝘤𝘳𝘪𝘮𝘪𝘯𝘢𝘵𝘰𝘳𝘪𝘶, 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘵𝘰𝘵𝘪 𝘤𝘦𝘵𝘢𝘵𝘦𝘯𝘪𝘪 𝘭𝘰𝘤𝘢𝘭𝘪𝘵𝘢𝘵𝘪𝘪. 𝘙𝘦𝘢𝘭𝘪𝘻𝘢𝘵𝘢 𝘪𝘯 𝘱𝘢𝘳𝘵𝘦𝘯𝘦𝘳𝘪𝘢𝘵 𝘤𝘶 𝘱𝘳𝘪𝘮𝘢𝘳𝘪𝘢 𝘈𝘨𝘩𝘪𝘳𝘦𝘴𝘶, 𝘪𝘯𝘷𝘦𝘴𝘵𝘪𝘵𝘪𝘢 𝘥𝘦 𝘪𝘯𝘵𝘳𝘰𝘥𝘶𝘤𝘦𝘳𝘦 𝘢 𝘤𝘢𝘯𝘢𝘭𝘪𝘻𝘢𝘳𝘪𝘪 𝘦𝘴𝘵𝘦, 𝘪𝘯 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵 𝘮𝘰𝘮𝘦𝘯𝘵, 𝘪𝘯 𝘱𝘭𝘪𝘯𝘢 𝘦𝘹𝘦𝘤𝘶𝘵𝘪𝘦, 𝘧𝘪𝘯𝘢𝘭𝘪𝘻𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘴𝘪 𝘥𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘪𝘯 𝘧𝘶𝘯𝘤𝘵𝘪𝘶𝘯𝘦 𝘧𝘪𝘪𝘯𝘥 𝘱𝘳𝘦𝘷𝘢𝘻𝘶𝘵𝘦 𝘢 𝘴𝘦 𝘳𝘦𝘢𝘭𝘪𝘻𝘢 𝘱𝘢𝘯𝘢 𝘭𝘢 𝘧𝘪𝘯𝘦𝘭𝘦 𝘢𝘯𝘶𝘭𝘶𝘪 2022”.

Pe aceiasi tema : https://minadestiri.ro/aghiresu-lucrari-noi-la-infrastructura-de-apa/

Consiliul Judetean Cluj :

Extinderea retelei de canalizare in Aghiresu., Consiliul Judetean Cluj-extinderea retelei de canalizare in Aghiresu., Stiri Turda - MinaDeStiri 𝐒𝐞 𝐞𝐱𝐭𝐢𝐧𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐭𝐞𝐚𝐮𝐚 𝐝𝐞 𝐜𝐚𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐢𝐧 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐜𝐥𝐮𝐣𝐞𝐚𝐧𝐚 𝐀𝐠𝐡𝐢𝐫𝐞𝐬𝐮

Extinderea retelei de canalizare in Aghiresu., Consiliul Judetean Cluj-extinderea retelei de canalizare in Aghiresu., Stiri Turda - MinaDeStiri Consiliul Județean Cluj a emis certificatul de urbanism necesar în vederea derulării proiectului de extindere a rețelei de canalizare în Aghireșu Sat, comuna Aghireșu.

Extinderea retelei de canalizare in Aghiresu., Consiliul Judetean Cluj-extinderea retelei de canalizare in Aghiresu., Stiri Turda - MinaDeStiri Extinderea retelei de canalizare in Aghiresu., Consiliul Judetean Cluj-extinderea retelei de canalizare in Aghiresu., Stiri Turda - MinaDeStiri Extinderea rețelei de evacuare a apelor uzate se va realiza în zona centrală a localității unde, la momentul realizării proiectului inițial, existau unele probleme legate de înscrierea în cartea funciară.

Extinderea retelei de canalizare in Aghiresu., Consiliul Judetean Cluj-extinderea retelei de canalizare in Aghiresu., Stiri Turda - MinaDeStiri Lucrările de introducere a canalizării în localitatea de reședință a comunei Aghireșu au început în primăvara anului 2020.

Investiția, în valoare de peste 7,5 milioane de lei, este finanțată din Fondul de Întreținere, Înlocuire, Dezvoltare, precum și din redevența cuvenită Consiliului Județean Cluj.

Proiectul prevede amplasarea a cca. 14 km de conducte de canalizare, șapte stații de pompare a apelor uzate, o stație de epurare compactă mecano-biologică, precum și cca. 460 de racorduri la imobile.

Foto : https://www.facebook.com/cjcluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu