Extinderea retelei de apa inainteaza accelerat la Campenesti si Sub Coasta.

Extinderea retelei de apa inainteaza accelerat la Campenesti si Sub Coasta.

𝐀𝐥𝐢𝐧 𝐓𝐢𝐬̦𝐞, 𝐩𝐫𝐞𝐬𝐞𝐝𝐢𝐧𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐂𝐨𝐧𝐬𝐢𝐥𝐢𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐉𝐮𝐝𝐞𝐭𝐞𝐚𝐧 𝐂𝐥𝐮𝐣: „𝘍𝘪𝘪𝘯𝘥 𝘪𝘯 𝘪𝘮𝘦𝘥𝘪𝘢𝘵𝘢 𝘢𝘱𝘳𝘰𝘱𝘪𝘦𝘳𝘦 𝘢 𝘮𝘶𝘯𝘪𝘤𝘪𝘱𝘪𝘶𝘭𝘶𝘪 𝘊𝘭𝘶𝘫-𝘕𝘢𝘱𝘰𝘤𝘢, 𝘪𝘯𝘵𝘳-𝘰 𝘻𝘰𝘯𝘢 𝘪𝘯 𝘤𝘢𝘳𝘦 𝘴𝘦 𝘤𝘰𝘯𝘴𝘵𝘳𝘶𝘪𝘦𝘴𝘵𝘦 𝘪𝘯𝘵𝘦𝘯𝘴, 𝘊𝘰𝘮𝘱𝘢𝘯𝘪𝘢 𝘥𝘦 𝘈𝘱𝘢 𝘴-𝘢 𝘮𝘰𝘣𝘪𝘭𝘪𝘻𝘢𝘵 𝘱𝘦𝘯𝘵𝘳𝘶 𝘢 𝘧𝘪𝘯𝘢𝘭𝘪𝘻𝘢 𝘤𝘢𝘵 𝘮𝘢𝘪 𝘳𝘦𝘱𝘦𝘥𝘦 𝘭𝘶𝘤𝘳𝘢𝘳𝘪𝘭𝘦 𝘭𝘢 𝘳𝘦𝘵𝘦𝘭𝘦 𝘴𝘪 𝘢 𝘧𝘢𝘤𝘪𝘭𝘪𝘵𝘢, 𝘪𝘯 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵 𝘧𝘦𝘭, 𝘢𝘤𝘤𝘦𝘴𝘶𝘭 𝘭𝘢 𝘴𝘦𝘳𝘷𝘪𝘤𝘪𝘪 𝘦𝘥𝘪𝘭𝘪𝘵𝘢𝘳𝘦 𝘮𝘰𝘥𝘦𝘳𝘯𝘦. 𝘝𝘰𝘮 𝘶𝘳𝘮𝘢𝘳𝘪 𝘥𝘦𝘳𝘶𝘭𝘢𝘳𝘦𝘢 𝘪𝘯 𝘤𝘰𝘯𝘵𝘪𝘯𝘶𝘢𝘳𝘦 𝘢 𝘭𝘶𝘤𝘳𝘢𝘳𝘪𝘭𝘰𝘳, 𝘢𝘴𝘵𝘧𝘦𝘭 𝘪𝘯𝘤𝘢𝘵 𝘢𝘤𝘦𝘴𝘵𝘦𝘢 𝘴𝘢 𝘴𝘦 𝘧𝘪𝘯𝘢𝘭𝘪𝘻𝘦𝘻𝘦 𝘭𝘢 𝘵𝘪𝘮𝘱”.

Extinderea retelei de apa inainteaza accelerat la Campenesti si Sub Coasta., Extinderea retelei de apa inainteaza accelerat la Campenesti si Sub Coasta., Stiri Turda - MinaDeStiri 𝐋𝐮𝐜𝐫𝐚𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐥𝐚 𝐫𝐞𝐭𝐞𝐥𝐞𝐥𝐞 𝐞𝐝𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐢𝐧 𝐂𝐚𝐦𝐩𝐞𝐧𝐞𝐬𝐭𝐢 𝐬𝐢 𝐒𝐮𝐛 𝐂𝐨𝐚𝐬𝐭𝐚 𝐢𝐧𝐚𝐢𝐧𝐭𝐞𝐚𝐳𝐚 𝐢𝐧 𝐫𝐢𝐭𝐦 𝐚𝐥𝐞𝐫𝐭

Extinderea retelei de apa inainteaza accelerat la Campenesti si Sub Coasta., Extinderea retelei de apa inainteaza accelerat la Campenesti si Sub Coasta., Stiri Turda - MinaDeStiri 𝗘𝘅𝘁𝗶𝗻𝗱𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗿𝗲𝘁𝗲𝗹𝗲𝗶 𝗱𝗲 𝗮𝗽𝗮 𝗶𝗻𝗿𝗲𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗲𝗮𝘇𝗮 𝘂𝗻 𝗽𝗿𝗼𝗴𝗿𝗲𝘀 𝗰𝘂𝗺𝘂𝗹𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝟴𝟱%

Extinderea retelei de apa inainteaza accelerat la Campenesti si Sub Coasta., Extinderea retelei de apa inainteaza accelerat la Campenesti si Sub Coasta., Stiri Turda - MinaDeStiri Compania de Apă ,,Someș” SA, operator regional aflat sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, continuă în ritm alert lucrările de extindere a rețelelor de alimentare cu apă și canalizare în localitățile Câmpenești și Sub Coastă din comuna Apahida.

Extinderea retelei de apa inainteaza accelerat la Campenesti si Sub Coasta., Extinderea retelei de apa inainteaza accelerat la Campenesti si Sub Coasta., Stiri Turda - MinaDeStiri În ceea ce privește investiția de extindere a rețelei de apă, lucrările cele mai avansate se înregistrează în localitatea Sub Coastă, acestea atingând un procent de aproximativ 95%. De asemenea, în localitatea Câmpenești, lucrările de extindere a conductei de apă au ajuns la un stadiu de cca. 75%, respectiv de 95% pe partea de canalizare.

Extinderea retelei de apa inainteaza accelerat la Campenesti si Sub Coasta., Extinderea retelei de apa inainteaza accelerat la Campenesti si Sub Coasta., Stiri Turda - MinaDeStiri De asemenea, în acest moment se lucrează la armarea suprastructurii a trei noi rezervoare de apă, din care două în Câmpenești, de 300 și 400 de mc, respectiv unul în satul Corpadea, de 1000 de mc.

Extinderea retelei de apa inainteaza accelerat la Campenesti si Sub Coasta., Extinderea retelei de apa inainteaza accelerat la Campenesti si Sub Coasta., Stiri Turda - MinaDeStiri Amintim faptul că lucrările derulate pe teritoriul comunei Apahida sunt parte a contractului de lucrări, în valoare de 72.000.000 lei, ce prevede extinderea rețelei de apă și canalizare în nu mai puțin de patru comune situate în Zona Metropolitană Cluj-Napoca: Apahida, Baciu, Feleacu și Florești.

Extinderea retelei de apa inainteaza accelerat la Campenesti si Sub Coasta., Extinderea retelei de apa inainteaza accelerat la Campenesti si Sub Coasta., Stiri Turda - MinaDeStiri În ceea ce privește doar comuna Apahida, investiția prevede extinderea și reabilitarea conductei de aducțiune a apei pe o lungime de 4,8 km, respectiv a rețelei de distribuție pe o lungime totală cumulată de cca. 18 km, din care jumătate reprezintă rețele noi. De asemenea, în ceea ce privește rețeaua de canalizare, aceasta va fi extinsă, și ea, pe o lungime de 25 de km. În plus, pe lângă cele trei rezervoare de apă, vor mai fi construite alte șapte stații de pompare a apei potabile și a celei uzate.

Foto : facebook.com/cjcluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu