Extindere și reabilitare sisteme de alimentare cu apă și sisteme de canalizare menajeră în comunele Ciurila, Petreștii de jos și Săndulești.

🚧Lucrări POIM – Lucrările de extindere a rețelei de apă și canalizare continuă în localitățile cuprinse în contractul – „CL10-lot2 – Extindere și reabilitare sisteme de alimentare cu apă și sisteme de canalizare menajeră în comunele Ciurila, Petreștii de jos și Săndulești.” Se lucrează la extinderea rețelei de apă în comuna Ciurila, localitățile Pădureni și Pruniș. Lucrările se desfășoară în cadrul Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda-Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020.

Vezi si: Retelele de apa si canalizare se extind in comuna Mociu prin grija Consiliului Judetean Cluj.

Extindere și reabilitare sisteme de alimentare cu apă și sisteme de canalizare menajeră în comunele Ciurila, Petreștii de jos și Săndulești.

ℹ💧„Proiectul Regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda-Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” este un proiect cu finanțare europeană, în valoare de peste 130 de milioane de euro, ce va permite realizarea unor investiții majore în infrastructura de apă și canal (infrastructura care în unele zone nu a fost modernizată de 50 de ani sau este total inexistentă) destinat modernizarii și extinderii infrastructurii în vederea îndeplinirii cerințelor europene, astfel încât toți locuitorii din arealul deservit, care nu beneficiază nici astăzi de aceste utilități esențiale, să beneficieze de apă potabilă și canalizare și să poată avea condiții civilizate de viață. #CAA #POIM

sursa: Compania de Apă Arieș Turda

Distribuie pe:

Lasă un comentariu