Expozitie de ii autentice la Turda-Doamna Maria Anca in week end la festivalul ,,In gradina dorului,,.

Expozitie de ii autentice la Turda-Doamna Maria Anca in week end la festivalul ,,In gradina dorului,,.

Expozitie de ii autentice la Turda-Doamna Maria Anca in week end la festivalul ,,In gradina dorului,,., Expozitie de ii autentice la Turda-Doamna Maria Anca in week end la festivalul ,,In gradina dorului,,., Stiri Turda - MinaDeStiri Doamna Maria Anca- un tezaur uman viu ! Expozitie de ii autentice la Turda-Doamna Maria Anca in week end la festivalul ,,In gradina dorului,,., Expozitie de ii autentice la Turda-Doamna Maria Anca in week end la festivalul ,,In gradina dorului,,., Stiri Turda - MinaDeStiri

Maria Anca, meșteșugar popular din Livezile, Alba, a moștenit arta țesutului și broderiei de la familia sa. Ea a organizat ateliere de creație populară și a colaborat cu muzeele din zonă, promovând cu pasiune portul tradițional românesc.

Prin contribuția sa semnificativă, ia noastră a fost validată ca bun de patrimoniu național în cadrul proiectului UNESCO.

invităm să o întâlniți, sâmbătă și duminică, la festivalul „În grădina dorului”, unde veți putea admira atelierul și expoziția de ii autentice.

Expozitie de ii autentice la Turda-Doamna Maria Anca in week end la festivalul ,,In gradina dorului,,., Expozitie de ii autentice la Turda-Doamna Maria Anca in week end la festivalul ,,In gradina dorului,,., Stiri Turda - MinaDeStiri Programul complet al festivalului aici: Expozitie de ii autentice la Turda-Doamna Maria Anca in week end la festivalul ,,In gradina dorului,,., Expozitie de ii autentice la Turda-Doamna Maria Anca in week end la festivalul ,,In gradina dorului,,., Stiri Turda - MinaDeStirihttps://primariaturda.ro/evenimente/

Expozitie de ii autentice la Turda-Doamna Maria Anca in week end la festivalul ,,In gradina dorului,,., Expozitie de ii autentice la Turda-Doamna Maria Anca in week end la festivalul ,,In gradina dorului,,., Stiri Turda - MinaDeStiriProiect cultural finanţat de Ministerul Culturii.

Foto : facebook.com/PrimariaTurdaOficial

Distribuie pe:

Lasă un comentariu