Expozitia de pictura si arta decorativa ,,Pulsatiile vietii,, de azi la Muzeul de Arta Cluj Napoc

Expozitia de pictura si arta decorativa ,,Pulsatiile vietii,, de azi la Muzeul de Arta Cluj Napoc

Expozitia de pictura si arta decorativa ,,Pulsatiile vietii,, de azi la Muzeul de Arta Cluj Napoc, Expozitia de pictura si arta decorativa ,,Pulsatiile vietii,, de azi la Muzeul de Arta Cluj Napoc, Stiri Turda - MinaDeStiri „𝗣𝘂𝗹𝘀𝗮𝘁𝗶𝗶𝗹𝗲 𝘃𝗶𝗲𝘁𝗶𝗶” – 𝗲𝘅𝗽𝗼𝘇𝗶𝘁𝗶𝗲 𝗱𝗲 𝗽𝗶𝗰𝘁𝘂𝗿𝗮 Expozitia de pictura si arta decorativa ,,Pulsatiile vietii,, de azi la Muzeul de Arta Cluj Napoc, Expozitia de pictura si arta decorativa ,,Pulsatiile vietii,, de azi la Muzeul de Arta Cluj Napoc, Stiri Turda - MinaDeStiri 𝘀𝗶 𝗮𝗿𝘁𝗮 𝗱𝗲𝗰𝗼𝗿𝗮𝘁𝗶𝘃𝗮, 𝗹𝗮 𝗠𝘂𝘇𝗲𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗔𝗿𝘁𝗮 𝗱𝗶𝗻 𝗖𝗹𝘂𝗷-𝗡𝗮𝗽𝗼𝗰𝗮 Expozitia de pictura si arta decorativa ,,Pulsatiile vietii,, de azi la Muzeul de Arta Cluj Napoc, Expozitia de pictura si arta decorativa ,,Pulsatiile vietii,, de azi la Muzeul de Arta Cluj Napoc, Stiri Turda - MinaDeStiri

Expozitia de pictura si arta decorativa ,,Pulsatiile vietii,, de azi la Muzeul de Arta Cluj Napoc, Expozitia de pictura si arta decorativa ,,Pulsatiile vietii,, de azi la Muzeul de Arta Cluj Napoc, Stiri Turda - MinaDeStiri Muzeul de Artă Cluj-Napoca, instituție publică de interes județean care funcţionează sub autoritatea Consiliului Judeţean Cluj, invită publicul să viziteze, Expozitia de pictura si arta decorativa ,,Pulsatiile vietii,, de azi la Muzeul de Arta Cluj Napoc, Expozitia de pictura si arta decorativa ,,Pulsatiile vietii,, de azi la Muzeul de Arta Cluj Napoc, Stiri Turda - MinaDeStiri în perioada 21 septembrie – 15 octombrie 2023, o amplă expoziţie de pictură Expozitia de pictura si arta decorativa ,,Pulsatiile vietii,, de azi la Muzeul de Arta Cluj Napoc, Expozitia de pictura si arta decorativa ,,Pulsatiile vietii,, de azi la Muzeul de Arta Cluj Napoc, Stiri Turda - MinaDeStiri și artă decorativă, care reunește lucrări ale artiștilor clujeni Teodor Botiş și Manuela Botiș, intitulată „Pulsațiile vieții”, dedicată Profesoarei Elena Constanța Botiș, soție și mamă.

Expozitia de pictura si arta decorativa ,,Pulsatiile vietii,, de azi la Muzeul de Arta Cluj Napoc, Expozitia de pictura si arta decorativa ,,Pulsatiile vietii,, de azi la Muzeul de Arta Cluj Napoc, Stiri Turda - MinaDeStiri Vernisajul expoziției va avea loc Expozitia de pictura si arta decorativa ,,Pulsatiile vietii,, de azi la Muzeul de Arta Cluj Napoc, Expozitia de pictura si arta decorativa ,,Pulsatiile vietii,, de azi la Muzeul de Arta Cluj Napoc, Stiri Turda - MinaDeStiri joi, 21 septembrie a.c., de la Expozitia de pictura si arta decorativa ,,Pulsatiile vietii,, de azi la Muzeul de Arta Cluj Napoc, Expozitia de pictura si arta decorativa ,,Pulsatiile vietii,, de azi la Muzeul de Arta Cluj Napoc, Stiri Turda - MinaDeStiri ora 17.00. Cu această ocazie, vor lua cuvântul ÎPS Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, respectiv Horia Bădescu și Gelu Teampău-Luca.

Expozitia de pictura si arta decorativa ,,Pulsatiile vietii,, de azi la Muzeul de Arta Cluj Napoc, Expozitia de pictura si arta decorativa ,,Pulsatiile vietii,, de azi la Muzeul de Arta Cluj Napoc, Stiri Turda - MinaDeStiri Pictorul clujean Teodor Botiş s-a născut în 20 august 1938, în Gherla, judeţul Cluj. A frecventat cursurile secţiei de pictură a Institutului de Arte Plastice „Ion Andreescu” din Cluj, clasa profesorului Aurel Ciupe, absolvind în 1962. Artistul a desfăşurat o intensă activitate didactică, mai întâi la Facultatea de Desen din cadrul Institutului Pedagogic (1962-1973), apoi la catedra de pictură a Institutului „Ion Andreescu” (1974-1994). Membru al Filialei Cluj a Uniunii Artiștilor Plastici din România din 1969, a deschis zeci de expoziții personale și a participat la peste 300 de expoziţii de grup, în ţară şi în străinătate, având lucrări în colecţii personale şi muzee din țară și de peste hotare. A fost distins cu numeroase ordine, premii şi diplome de excelenţă.

Expozitia de pictura si arta decorativa ,,Pulsatiile vietii,, de azi la Muzeul de Arta Cluj Napoc, Expozitia de pictura si arta decorativa ,,Pulsatiile vietii,, de azi la Muzeul de Arta Cluj Napoc, Stiri Turda - MinaDeStiri Absolventă a Institutului de Arte Plastice „Ion Andreescu” din Cluj-Napoca, clasa prof. univ. Vasile Crişan şi conf. univ. Raveca Brânzaş, Manuela Botiş a participat, din 1986 până în prezent, la peste 300 de expoziţii de artă decorativă şi pictură, atât în țară, cât și în străinătate. Din 1996, artista este membră a Uniunii Artiştilor Plastici din România, iar din anul 2012 este membră a Organizaţiei Olympic Fine Arts. Lucrări semnate de artistă se află în colecții particulare din Europa, Asia, America și Australia. A fost distinsă cu numeroase premii, medalii și diplome de excelență.

Foto : facebook.com/cjcluj

Distribuie pe:

Lasă un comentariu