Liga a III a-antrenorul nemultumit de modul in care jucatorii au abordat inceputul partidei care s-a terminat cu un esec in prima etapa la Ocna Mures.

Tehnic echipei fanion a orasului la fotbal a declarat ca este nemultumit de modul in care jucatorii au abordat inceputul partidei.

In acest week end a debutat editia 2021-2022 a ligii a III a la fotbal iar turdenii au inregistrat deja primul esec la Ocna Mures.

Vezi si : https://minadestiri.ro/fotbal-liga-a-iii-a-2/

Campionatul ligii a III a este suficient de lung pentru a se face corectii si a se acumula puncte insa o infrangere la o echipa modesta fara pretentii de promovare si resurse financiare mai mult decat limitate trebuie sa dea de gandit.

In aceasta vara conducerea clubului a suferit modificari iar in scurtul timp avut la dispozitie nu s-au facut modificari administrative semnificative ,lotul fiind definitivat exclusiv de catre antrenor , care raspunde de rezultate.

Etapa viitoare la Turda vine CS Hunedoara,echipa care chiar si-a schimbat numele in Corvinul Hunedoara si care in an centenar doreste promovarea in liga a II a.

In acest context turdenii vor avea o partida foarte grea iar tehnicianul va avea o misiune aproape imposibila de a schimba ceva in modalitatea de abordare a jocului de catre cei ce intra in teren.

Atat antrenorul cat si jucatorii ar trebui sa inteleaga ca ,la un club care este finantat exclusiv din bani publici , nu e suficient sa iti negociezi un contract bun cu prime consistente ci e nevoie de o abordare profesionista a intrecerii.

Citsete si : https://stiriturda.net/fotbal-liga-a-iii-a/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Lasă un comentariu