Universitatea Cluj-Erik Lincar ramane antrenor in timp ce Andrei Cordos a ajuns la capatul contractului.

Erik Lincar ramane antrenor al sepcilor rosii in timp ce managerul general , Andrei Cordos , a ajuns la capatul contractului.

Vezi si : minadestiri.ro/eric-lincar-ramane-antrenor-insa-are-ca-obiectiv-play-off-ul-inca-din-prima-editie

Edilul Clujului , Emil Boc , a declarat ca , contractul de antrenor a lui Lincar a fost prelungit si pentru Liga 1 insa targetul este accederea in play off inca din primul an al participarii in esalonul fruntas al Romaniei.

Nu acelasi lucru se poate spune despre managerul general , Andrei Cordos , care se pare ca , ajuns la finalul contractului , nu a mai fost ofertat de catre conducerea sepcilor rosii.

Intre cei doi insa , a avut loc un duel al declaratiilor , Cordos sustinand ca , oricare ar fi reactia unora , Universitatea Cluj a promovat cu Andrei Cordos manager general.

Replica lui Lincar nu a intarziat sa apara ,acesta fiind foarte transant :

E dureros când cineva vine la o echipă ca U Cluj, nu știu ce l-a recomandat să vină pe acest post, și el deja se gândește la noul staff și jucătorii care trebuie să vină în vară, dacă echipa rămâne în Liga 2. Lucrurile astea nu pot fi trecute cu vederea. Ok, nu am spus nimic, dar a fost momentul în care i-am spus să stea departe de echipă până la 1 iunie. U Cluj are obiective clare stabilite. A fost manager general, știa unde vine, a fost pus în temă, așa că nu înțeleg de unde atâta supărare. Lui nu i s-a prelungit contractul, nu a plecat el. Oamenii care decid la club au hotărât că nu mai e nevoie de domnul Cordoș. El ar fi stat și în administrativ și fără bani, numai să rămână.

Tehnicianul studentilor clujeni a continuat spunanca nu stie ce l-a recomandat pe Cordos pentru acea functia pe care a detinut-o :

Am mai spus-o și am și demonstrat-o. Am petrecut multe momente grele la ”U”, și mereu am fost prezent atunci când mi-a fost cerut ajutorul. Să nu uitam situația dificilă din iarnă, atunci când poate nimeni, în afară de Radu Constantea și cu mine, nu și-ar fi luat o asemenea responsabilitate, și să și reușească!Consider ca am reușit să facem istorie împreună. Am venit să promovez și am reușit, dar cu anumite compromisuri și aici mă refer la partea sportivă, iar viziunea mea este una diferită. Au fost câteva lucruri pe care le-am semnalat și nu mi-au plăcut, dar nu are rost să mai vorbim despre trecut. Până la urmă sunt foarte fericit, pentru că am promovat și asta este tot ce contează. Eu încă de la început am spus ca îl voi susține (n.r.- pe Lincar) și am încercat să discut cu el, dar nu am reușit sa vedem lucrurile la fel. Da, cel puțin mie mi-a fost greu (n.r.- să lucreze cu Erik Lincar), sau poate nu am știut eu să îl fac să înțeleagă

Foto : digisport.ro

Distribuie pe:

Lasă un comentariu