Liga a 5 a Academy-derbyul de pe Municipalul turdean transat in favorea celor de la Viitorul Transilvania victime fiind cei de la Chimia Turda.

Derbyul de pe Municipalul turdean transat in favorea celor de la Viitorul Transilvania victime fiind cei de la Chimia Turda.

A fost un joc echilibrat in fata unui numar impresionant de sustinatori ai ambelor echipe care s-a incheiat cu scorul de 2-1 in favoarea celor de la Viitorul Transilvania.

La pauza s-a intrat la egalitate,scor 1-1, iar spectatorii au avut parte de un spectacol fotbalistic demn de o liga superioara,fiecare echipa putand sa isi apropie victoria.

Cei care au inscris si au castigat cele 3 puncte au fost gazdele care acumuleaza 9 puncte din 4 etape.

Presedintele Chimiei Turda a scris pe pagina sa de facebook :

Azi 08.10.2023 ora 13.00 teren Municipal Turda a organizat etapa 4 ACADEMY LIGA 5 C-TURZII dintre echipele AFC VIITORUL TRANSILVANIA- AS FC CHIMIA TURDA 2-1 (1-1) Echipa folosita de Instr Sportiv Banica Busuioc …..COSTEA SAMIR , Vasile Balcau , Vais Cosmin, Varga Andrei , Cosmin Jisa , Ionut Ionu(cpt) , HARASTASAN MARIAN , OTVOS REMUS , OTVOS MARIO , Bogdan Ozvada, COSTEA NICU au mai jucat Denis Porumb, Varga Marian, Juchi Cosmin, Bogdan Lakatus, @Popa Andrei CRETU , Iuliu Otvos Ghita Lakatus rezerva neutilizata Babos Alin Razvan !!!!! Felicitari tuturor Spartanilor pt prezenta si joc !!!! Multumim publicului spectator prezent in nr mare in tribune , multumim inimoasei galerii care ne-au sustinut tot meciul !!!! Felicitari gazdelor pt daruire si victorie si le dorim succes mai departe !!!! Felicitari si brigazii de arbitri care s-au ridicat la nivelul jocului din teren ……un joc frumos , cu ocazii multe de ambele parti si un joc sportiv din partea ambelor echipe !!!! Capul sus Spartanilor si mergem inainte HAI CHIMIA TURDA !!!!!

Foto : facebook.com/cristian.pop.7902

Distribuie pe:

Lasă un comentariu