Emil Boc-Techsylvania reunește peste 3500 specialiști în tehnologie și IT la Cluj Innovation Park.

Techsylvania reunește peste 3500 specialiști în tehnologie și IT la Cluj Innovation Park

Unul dintre cele mai importante evenimente din industria de inovare și IT din regiune are loc în aceste zile la Cluj Innovation Park / CREIC.

Am transmis bun-venit, în numele comunității noastre, participanților din afara Clujului. Techsylvania 2023 reunește peste 3500 de specialiști în tehnologie, IT, reprezentanți ai startupurilor din variate domenii, antreprenori, studenți, reprezentanți ai mediului universitar și administrației. Evenimentul oglindește astfel viziunea orașului de colaborare între toate aceste sectoare pentru dezvoltarea ecosistemului local de inovare și impact internațional.

Am subliniat în acest context că obiectivul este să folosim tehnologia pentru creșterea calității vieții cetățenilor în orașul nostru și pentru a rezolva dintre provocările și problemele cu care ne confruntăm. Am încredere în puterea inovației și capacitatea de a ne construi un viitor așa cum ni-l dorim.

Primăria va continua să susțină sectorul tech și dezvoltarea de startupuri, prin programe precum FIX Cluj, susținere financiară pentru desfășurarea unor evenimente internaționale precum Techsylvania, implicarea în proiecte cu finanțare europeană și programe europene precum Regional Innovation Valleys ș.a.

Foto : facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Distribuie pe:

Lasă un comentariu