Emil Boc sustine in continuare un spectacol test-se doreste organizarea UNTOLD in vara.

Emil Boc sustine in continuare un spectacol test-se doreste organizarea UNTOLD in vara.

Primarul Clujului spune ca autoritatile clujene sunt pregatite pentru a organiza un specatacol test in iideea ca ar ajuta economic orasul.

Poate te intereseaza si : minadestiri.ro/emil-boc-clujul-nu-va-avea-nici-carantina-generalizata-nici-de-week-end-vezi-ce-se-intampla-cu-mall-urile/

Ar fi un preambul pentru mult asteptatul UNTOLD ,spectacol care aducea multi bani in visteria Clujului.

Emil Boc a afirmat :

Nu putem trăi doar cu restrictii care ne pot genera un pesimism  și ne poate afecta viața. De asta am venit cu această propunere și sper ca grupul de lucru de la Ministerul Culturii să ofere Clujului această șansă. Noi suntem pregătiți pentru un asemnea eveniment. Când va fi organizat, este decizia autorităților.Economia Clujului se hrănește cu asemenea evenimente, iar eu sunt un susținător al redresării economiei.

Toate aceste festivaluri:  Untold ,Jazz in the Park sau Electric sunt brand-uri consacrate la nivel național și internațional.Prin urmare, am oferit Guvernului posibilitatea de a testa la Cluj, pentru că avem infrastructura aferentă- stadionul- și un ecosistem care este capabil să realizeze această testare. Vreau sa testam un concert pilot si la Cluj pentru ca sa oferim un start pentru evenimente . 

Să vedem dacă le putem organiza și în pandemie. Eu aș adăuga câteva chestii la acest experiment, pe lângă măsurile luate în Barcelona: un test PCR cu 72 de ore înainte de eveniment și plus cei care s-au vaccinat cu ambele doze. Aș include mai multe categorii care să aibă acest beneficiu. Sa dam sperante oamenilor cav exista pana la urma viata si dupa pandemie.

In sustinerea demersului sau ,Primarul Clujului aduce in discutie concertul ce a avut loc la Barcelona care a adus impreuna 5.000 de oameni in conditii restrictive suplimentare.

Vezi si aici : stiriturda.net/emil-boc-vrea-sa-testeze-infectarea-cu-noul-coronavirus-propune-un-concert-test/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Lasă un comentariu