Emil Boc se arata socat de pretul carburantilor-6 lei era mult dar 9 lei este enorm.

Emil Boc se arata socat de pretul carburantilor afirmand ca 6 lei era mult dar 9 lei este enorm.

Vezi si asta : minadestiri.ro/inflatie-galopanta-din-romania-a-crescut-exponential-iar-preturile-au-luat-o-razna-in-ultimul-an

Desi preturile la carburanti au luat-o razna inca de la finele anului trecut devenind explozive de la inceputul lui 2022 .

Primarul Clujului ocupat cu administrarea municipiului Cluj Napoca , se pare ca abia acum observa asta.

Contactat de Realitatea FM acesta a declarat :

,,Ultima dată când am fost la pompă am rămas șocat. Eu am o mașină veche, un Peugeot din 2007, și totdeauna am băgat motorină bună. Mi-am zis că mașina e veche, dar motorul să fie bun. Eu fac plinul la ea.

Și am alimentat cu 9,53 acum o săptămână. E departe de orice lucru normal. Și la 6 lei mi se părea mult, dar 9 lei este incredibil. Este imperativ și urgent ca statul să intervină și să vadă dacă nu e speculă. Am văzut că și premierul Ciucă a cerut verificări.

Mie creșterea aceasta accelerată îmi spune că pot fi acțiuni de speculă. Probabil unii își spun că, dacă tot a crescut prețul carburantului cu 20-30%, să mai pună și ei 40%. Dar România nu este un sat fără câini, trebuie respectate prevederile legale, iar lucrurile trebuie ținute sub control.

Sunt de acord cu forma aceasta de protest, cu oameni care bagă benzină sau motorină de un leu. Este un semn că se întâmplă ceva și că trebuie făcut ceva.,,

Foto : facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Distribuie pe:

Lasă un comentariu