Emil Boc face lobby pentru reintroducerea taxei de mediu-orasele sunt impanzite de rable.

Considerand ca Romania este impanzita de rable , Emil Boc face lobby pentru reintroducerea taxei de mediu in speranta ca in acest mod se va improspata parcul auto nou la nivel national.

Vezi si : https://minadestiri.ro/emil-boc-isi-doreste-o-romanie-care-sa-functioneze/

Edilul Clujului a declarat pentru ZiuaLive :

Guvernul a împânzit orașele de rable. Au generat aceste probleme de mediu uriașe din orașe, când au eliminat orice barieră legată de înmatriculare. Ei le-au creat, ei trebuie să le rezolve.

Propunerea vine in contextul in care Guvernul pregateste noi taxe pentru cetateni pentru a face fata deficitului bugetar aruncand povara cresterilor promise tot in carca cetateanului contribuabil.

Emil Boc , prin propunerea facuta , ignora o decizie a Curtii Europene de Justitie care stabilea că timbrul de mediu este ilegal.

Daca ideea lansata de primarul Clujului va fi adoptata de catre Guvern , acesta se va pune in contradictie cu organismele europene concomitent cu faptul ca statul român este obligat să restituie şi timbrul de mediu pentru maşinile second-hand.

Revezi si : https://stiriturda.net/prioritara-este-cresterea-facturilor-la-utilitati-nu-demiterea-unui-ministru/?swcfpc=1

Distribuie pe:

Lasă un comentariu