Emil Boc-de miercuri,5 octombrie 2023, avem 3 noi stații de autobuz în oraș pe liniile 45 și 47.

Emil Boc-de miercuri,5 octombrie 2023, avem 3 noi stații de autobuz în oraș pe liniile 45 și 47.

Susținem și extindem transportul public în oraș: 3 noi stații de autobuz în oraș pe liniile 45 și 47.

Începând de mâine, 5 octombrie, rețeaua de transport public a municipiului Cluj-Napoca crește cu încă 3 stații de transport pe liniile 45 și 47. Compania de Transport Public anunță amplasamentul noilor stații pentru a facilita accesul clujenilor la transportul public:

– prima stație este amplasată între imobilele cu numerele poștale 28 și 34 de pe str. Fagului

– a doua stație este amplasată în dreptul imobilelor cu numerele poștale 31C și 31F tot pe str. Fagului, vor deservi călătorii liniei 45

– cea de-a treia stație va deservi călătorii liniei 47 și este amplasată pe str. Dunării, în dreptul imobilului cu numărul poștal 142.

Felicit inițiativa cetățenilor care au solicitat CTP Cluj-Napoca această suplimentare a numărului de stații din municipiu. Obiectivul nostru comun este de a încuraja utilizarea mijloacelor de transport publice, respectiv de a promova mijloacele alternative de mobilitate urbană.

Cu această ocazie, amintesc tuturor clujenilor și studenților recent ajunși în orașul nostru că în fiecare zi de vineri se circulă gratuit pe toate liniile urbane, indiferent de mijlocul de transport în comun prin politica publică „Vinerea Verde”.

Foto : facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Distribuie pe:

Lasă un comentariu