Derapaj verbal al primarului Emil Boc-nevaccinatii nu au decat sa traiasca in jungla!

Emil Boc a manifestat un derapaj verbal usturator la adresa nevaccinatilor.

Edilul Clujului , adept al marilor festivaluri de tip UNTOLD sau ELECTRI CASTLE , ii trimite pe cei nevaccinati sa traisca in jungla daca nu vor sa se vaccineze.

Citeste si : https://minadestiri.ro/emil-boc-pledeaza-pentru-certificatul-verde-obligatoriu/

Adept al vaccinarii , Emil Boc manifesta toleranta zero pentru cei ce nu se supun vaccinarii , iar acest lucru l-a aratat intr-un interviu luat la un post de radio :

Punctul meu de vedere il cunoasteti.Am fost , sunt si voi ramane consecvent.Am sustinut si sustin vaccinarea.Am avertizat din timp ca se va ajunge la certificatul verde , fara de care nu vom putea calatori , nu vom putea intra in mall uri , nu vom putea merge la nunti , la petreceri.

Exemplificand statele europene occidentale, edilul Clujului a continuat :

Daca vrei sa traiesti in comunitate trebuie sa te supui legilor tarii, care au obligatia de a proteja sanatatea populatiei.

Cei care nu doresc–vaccinarea– pot sa se duca sa traiaca in jungla sau in varf de munte.

Nu traiesti in comunitate, in mijlocul oamenilor.

Daca vrei sa traiesti in comunitate, in mijlocul oamenilor , trebuie sa iei acele masuri prin care tu si libertatea ta sa nu treaca dincolo de afectarea libertatii celorlalti.

Emil Boc pare sa fi uitat ca fotoliul de primar l-a castigat si prin voturile celor fara certificat verde , care , este foarte posibil sa nu mai manifeste aceleasi convingeri vis a vis de persoana dansului ca la alegerile din septembrie 2020.

Foto : https://www.facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Sursa : https://ziarulclujean.ro/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu