Emil Boc a fost ieri gazda Ambasadoarei Republicii Elene in Romania.

Emil Boc a fost ieri gazda Ambasadoarei Republicii Elene in Romania.

Vizita E.S. dna Sofia Grammata, Ambasadoarea Republicii Elene în România

Am primit astăzi la Primăria Cluj-Napoca vizita Excelenței Sale doamna Sofia Grammata, Ambasadoarea Republicii Elene în România, aflată la prima vizită oficială în municipiul nostru. În cadrul întrevederii temele abordate au inclus explorarea posibilităților de colaborare între instituții elene, precum camere de comerț, universități, instituții de cultură, cu instituții asemănătoare din Cluj-Napoca, comerțul bilateral și viitoare colaborări în domeniul turistic.

Cu această ocazie am prezentat E.S. avantajele competitive ale orașului nostru, de la resursa umană de înaltă calificare la capacitatea de inovare a ecosistemului local compus din cetățeni, autorități, universități, sectorul privat și ONG-uri. De asemenea, am subliniat profilul multicultural al orașului nostru și direcția verde și digitală pe care Clujul s-a încadrat. Contextul internațional a fost un alt punct important de pe agenda discuțiilor.

Pe durata vizitei la Primăria municipiului Cluj-Napoca, E.S. a fost însoțită de domnul Pantelis Giannoulis, Șeful Biroului Economic și Comercial al Ambasadei Greciei la București.

Foto : facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Distribuie pe:

Lasă un comentariu