Dupa ce si-a intarit lotul cu turdeni Sticla Ariesul Turda aduce alti localnici pe banca tehnica.Vezi de cine este vorba!

Dupa ce si-a intarit lotul cu turdeni Sticla Ariesul Turda aduce alti localnici pe banca tehnica.

In perioada de pregatire,conducerea clubului turdean a sunat ,,repatrierea,, unor fosti jucatori turdeni,printre care Vasilica Mercean,Raul Busuioc,Rares Moldovan si Bogdan Buglea veniti de la Ariesul Mihai Viteazu,Silaghi Stefan si Savu Alex de la Unirea Triteni,Gica Goronea de la Ocna Mures si portarul Dragos Jisa de 20 de ani.

A reluat pregatirile alaturi de echipa si Erik Oltean,revenit dupa o grava accidentare suferita in primavara acestui an iar clubul s-a gandit si la banca tehnica.

Astfel,antrenor secund va fi fostul jucator al ,,vulturilor rosii,, Mihai Ciortea iar Ionut Mercean,fratele lui Vasilica Mercean,va fi kinetoterapeutul turdenilor.

Dupa ce si-a intarit lotul cu turdeni Sticla Ariesul Turda aduce alti localnici pe banca tehnica., Dupa ce si-a intarit lotul cu turdeni Sticla Ariesul Turda aduce alti localnici pe banca tehnica.Vezi de cine este vorba!, Stiri Turda - MinaDeStiri

Cu un lot alcatuit din turdeni,imbinand experienta veteranilor reveniti la Turda cu dorinta de afirmare a celor mai tineri,echipa antrenata de Artur Podar poate fi surpriza ligii a 4 a si o candidata serioasa la promovarea in liga a 3 a.

Foto : facebook.com/ACSSATurda

Distribuie pe:

Lasă un comentariu