După ce au pierdut tot, PMP își pierde și simțul umorului

După ce au pierdut tot, PMP își pierde și simțul umorului. La Turda echipa PMP, sau ce a mai rămas din ea, au pierdut rând pe rând tot ce se putea pe scena politică. Ajungând acum către apusul partidului sa fie un fel de a 5-a roată la o alianță PSD+USR.

Vezi și: La Turda unii consilieri nu au chef de ședințe

După ce au pierdut tot PMP, După ce au pierdut tot, PMP își pierde și simțul umorului, Stiri Turda - MinaDeStiri

În data de 25 decembrie primăria Turda a postat pe o rețea de socializare o postare menită să îi facă pe oameni să zâmbească. Respectiv mesajul unui domn către primărie prin care acesta își caută o iubită de revelion.

Vezi aici mesajul.

Dar cum unii nu țin cont de zilele sfinte ale Crăciunului și mai ales când fierea este atât de amară, nu s-au abținut să nu lanseze atacuri asupra primăriei municipiului Turda.

Atacuri venite tot prin rețelele de socializare, că în ultima ședință au fugit de dezbateri la îndemnul liderului PSD Turda.

Politica PMP la Turda a fost una dezastruoasă pentru filială. Aceștia pierzând membrii de mare perspectiva, făcând sondaje la comanda care îi dădea învingatori și în decembrie nu au reușit să facă pragul pentru Parlament.

După gafele repetate în campania electorală, când membrii PMP Turda au dat dovadă crasă de lipsa unor cunoștințe de bază, fie că vorbim fotbalistic sau politic.

A venit vremea ca în sfânta zi de Crăciun să lanseze atacuri asupra primăriei Turda, pentru că cei de acolo și-au permis să încerce o glumă menită să descrețească frunțile turdenilor.

PMP Turda

Primăria Turda are o surpriză pentru turdeni, pe final de an…
Nu, nu este vorba despre:
reducerea impozitelor (care vor fi mai mari în 2021, comparativ cu propunerea PMP Turda, respinsă de majoritatea PNL-UDMR)
reducerea prețului la apă (rămânem în continuare cu cea mai scumpă apă din țară)
majorarea burselor școlare pentru elevi (așa cum a solicitat PMP Turda)
începerea lucrărilor la podul peste Arieș, de la ieșirea din Turda spre Alba Iulia (care trebuia terminat în septembrie 2020, dar n-au făcut nimic la el, deschizând doar circulația pe ambele sensuri)
găsirea unor vinovați pentru banii dispăruți de la Sticla Arieșul Turda (Adrian Sălăgean a fost „promovat” în Consiliul Director al echipei de handbal)
orice altceva v-ați fi așteptat, în sens pozitiv din partea unei Primării cu sute de angajați plătiți regește
Este vorba despre lansarea proiectului cu finanțare europeană (ca să perceapă comisioane de „lucrări”, știți voi cine), prin care fiecare turdean își poate găsi jumătatea!
Uitați-vă și voi, dragi turdeni, cu ce se ocupă o instituție publică, cu sute de angajați plătiți regește din banul public, alimentat de voi prin taxe și impozite cât de mari:
face „lipeli”!
Încă nu au anunțat ce taxă vor aplica pentru asta! Dar să nu credeți că veți scăpa! 🤣
Mai urmează să apară anunțurile interlopilor care i-au susținut, pentru „fetițe” de valoare, care ” fac tot tacâmul”! Ori, poate pregătesc lansarea unui portal, pe fonduri europene, cu astfel de oferte… 🤭
Asta a ajuns Primăria Turda, o instituție publică demnă de Cronica Cârcotașilor, În Gura Presei, ori Starea Nației.

După ce au pierdut tot, PMP își pierde și simțul umorului

Sursa Facebook

Distribuie pe:

Lasă un comentariu